Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Meg se lep senkit, hogy tökéletessen eltaláltad az alját meg a tetejét.. akár igaz... akár nem.. ;) Mikorról volt az a 390es ? 2022 juni ? vagy 24 májusából ? Gondolom az utóbbi, csak te vagy akkor spíler, hogy ezt eltaláld ;) remélem certivel nyomtad, nem csak parasztshortal ;)
Na, éppen eladtam az egyik raklap chf-et. 390körüli vétel 430nál elad. 40ft/db, köszönjük piac. Futja a maga réndzsét :D :D eurhoz képest kb most szoktak belépni a svájciak, még egy kicsi van benne de nem kell centizgetni.
A börzsöny aranya sem segít! Mintha eddig 3000 tonnáról regéltek volna, a minap meg 9000 re emelték... A háromszoros mennyiség sem segít. A parlamenti imacsoport sem. A shortos pozíciók ismét kiépültek, mint már nem 1szer. Meg is volt a hatása. Most ismét nem drága már shortolni ezt a fo$t? A kamattöbblet is kevésnek tűnik. A pozitív külkermérleg sem tartja. A devizakészletnek sincs áldásos hatása. A békepártiság sem előny? A pozitív reálkamat csak adhatna lendületet a 350 irányába... Semmi? Lóf@sz esti fényben netán? Vagy a pedoereszmászósok & megaFO$influencerpapelvtársak már azt is elbuggantották? Lecsaptak arra is, mint gyöngytyúk a takonyra?
Mégmost mondjátok amit gondoltok mert egy óra múlva visszajöhet a házmester a rangélyával és nagy lesz a háttérzajec. Meg a 380 mert mato zseni. Ennyike.
Ja úgy hogy az olcsóbb szaki 3 nap alatt megcsinálta a lakás oldaláról a szerelést és még 2 nap volt a pince + az órahely. Nesze neked hatalmas munka 1 hónap...
Erről nem is hallottam. szép... nekem itt az autó biztosításom emelték meg visszamenőlegessen mert 3x annyi km-t mentem mint amire kötöttem a szerződést...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)