Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az embercsempészekre jól láthatóan nem volt konzerv válasz. Zavarosan belinkeltek egy lippsi telex cikket. A hiba elhárításán azóta is dolgoznak,türelmet kérnek.
Amikor fix kamat volt, akkor elengedték az inflát. Amikor infla követő volt, akkor lehazudják az inflát és a forint is megy a helyére. Ezek a csodaállampapírok nekem mindig szabásminták, hogy mi a terv, kiegészülve az aranykészlet vásárlással, ez most megint infla elengedés lesz,csak most már a KSH besegít azzal, hogy ez papíron nem fog megtörténni,csak a boltok polcain.
Még nem publikus, de láttam egy pendriveot, amin egy fénykép volt egy screenshotról, szóval: Le az árdrágítókkal! Ők tehetnek erről a gazdasági adatról is, extraprofitot akarnak mindenáron! Ilyen karvalyprofittal terhelt árakkal nem tudunk 3-63% közötti növekedést elérni, ezért a magyar családok érdekében és a tervhivatal védelmében Lánctzhy méltóságos Tamás megkezdi a nagy magyar keresztény szuvidolást az összes idegenszívűből. Az elkészült csomagokat mindenki átveheti és eheti a Blahán.
Németországban az emberek éhenfagytak, nincs wifi, csak fax és már nem is s@xelnek a németek(nél) sétáltam este a sötétben és senki nem akart megszeretkezni engem. Közben rángassák ám a FO$rintot, mint saját neméhez vonzódó úr azt ami vele egyidős és hozzá van nőlve. (a csunyáját) https://coub.com/view/7bdcy
Itt valami félreértés lesz! Nem az óvatossági motívum van a háttérben! Nem, mimagyarok egy magasabb spirituális szintre emelkedtünk és megértettük hogy a fogyasztás nem boldogít, legyen az a nyugat ópiuma! Nálunk autópályán boldogan sétáló és nem ritkán szeretkező emberek vannak!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)