Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Gránitbank havi max 650ezer, Erste is valamekkora havi limittel vált pénzt középárfolyamon. Előfeltétel, hogy nyitsz náluk devizaszámlát. Gránitnál már eleve volt HUF számlám 0 Ft számlavez díjjal, így az appban 10 perc alatt megnyitottam az EUR számlát, még év elején. Az EUR számlának sincs számlavez díja náluk. Debit bankkártyát kaptam hozzá első évre ingyen.
Ennek az embernek súlyossan orvosi ellátásra van szüksége... Nincs arra mód, pl aláíásgyűjtéssel, hogy egy függetlne ne adj isten több független nem feltétlen magyar elme orvos mondjon róla szakvéleményt ? Az miért van hogy a német jogosíványnál van valamilyen szintű pszichikai teszt, de a miniszterelnöknek nem kell semm ilyesmi ?
1992-98 között fiatalként egy kereskedelmi bankban dolgoztam. Mint ott dolgozó tudtam középárfolyamon német márkát venni. Szerintetek van még ilyen? :-) Éveken át csináltam sok ezer márka gyűlt össze. Egy vaskazettában őriztem kocsit vettem belőle stb. Tegnap megnéztem az MNB honlapját van szabad pozi..:-) Lehet megint eljött ennek az ideje? Qrva idegesítő már ez ..
Már megint bántják... hát ez hallatlan... Ha így folytatódik akkor már a jövő év végére is meglehet az 1-milliós átlagbér... Mindenki boldog lesz a békepárti meg behúzza a 26-os választást... https://www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
97' ben hazafelé Bolgároktól bementem éjszaka román MOL kútra cigit venni lei nélkül. Mondom adok neki 5 makit 1 dobozért hogy jó napja legyen. Nem adta oda . Kicseréltem 10 re úgy sem. Kicseréltem 20 ra úgy sem. Mondom b+ ennyit keresel 1 hét alatt aztán játszod az eszed ? Most meg megvesznek kilóra minket......
Az se volt rossz, amikor a szerbek is megőrültek érte a 90-es évek első felében. Ma már nekik sem kell. Sőt. Ott is szeretik az eurót. Itt is egyre többen fogják, ha a Pedofideszes kommunisták folytatni akarják ezt a lassan nyomorba vezető szándékos forintleértékelést "az exportőrök érdekében".
Akkor rövidesen, ja korrigál 400-ig a Rogánindex írhatja is az agymosó cikkeket: Nagyot menetelt a forint Jó erőben a forint Száguld a forint Bivalyerős volt a forint a héten.
De jó is volt egy motortúra az alpokban a schillingel kezdve csinkvecsento mille líre, aztán kis svájci frank, tán még francia is. Nincs is annál szebb amikor el akarod tankolni az utolsó líráidat de egyel túlszalad, a kutas meg kibaszból nem fogad el,semmi mást. Aztán guberálsz meg kéregetsz a forintnál is sokkal kevesebbet érő fityinget. Akit érdekel az érzés török lírával még kipróbálhatja. Van egy marék ilyen apró valahol valami dobozban banitól a konvertibilis bosnyák márkáig (KM). De persze őrizgessük a forintot meg tervezgessunk huxitet, valami egzotikus freakshow keretében még biztos lesz aki ezt gyűjti. Ranting off
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)