Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
aztabetyááár! 392.956 -1.242 -0.31% lassan már nem csak a beseatya, hanem ereszes jóska is mehet pipukázni az adott helyre ezért az árfolyamért. nagyon fickós lett a FO$rint
Hát valahogy úgy mint ahogy (asszem) linus torvalds mondta bill gatesről: Nem hiszem hogy ő lenne a sátán, de azt gondolom ha találkoznak nem lesz szükségük tolmácsra…..
Sokadikra is akkor... Nem a gondolatokkal van a baj. A 435on vett mindenki fele hulyesegekkel,a beultetesekkel,es hogy mindenki agyhalott,kiveve o,meg a multi accountos szidalmazasokkal. Ha nem vilagos,miert megy ez,keress ra zajec nickjere,nezd meg a kitiltasok okat. A gondolatokig csak nagyon ritkan jutunk el. Most peldaul bukoban is van vele,de a forum tradet ma mar kitisztaztuk.
Én azt mondom ez egy fórum mindenki elmondja véleményét. Nem Ildomos lepontozni senkit. Én most valahol egyet értek Nokedlivel! (Főleg, hogy holnap pörkölttel és uborkasalátával az lesz a menü) De mint fentebb írtam ne szidjuk és ítéljük el Nokedlit! Főleg ha Ő Nudli is , ami mákosan nagyon finom.... . Jujj de gonosz voltam restellem, de tényleg úgy szidjátok mintha Ő lenne az ördög. Szerintem van jó gondolata!
én tudom mikor fogsz meghalni! De ugye műszaki ember lévén van egy tolerancia amiben benne kell lenni és akkor jó a munkadarab. Tuti meg fogsz halni 30 év múlva +/-40 év.... :)
Hát az a 6,75% hozam nagyon jó főleg párnacihában, nálam euróban részvényben 20% felett van a hozam a tavalyi 371-s euróra. A 2018-s 320-ra vetítve a részvényár duplázás + az éves osztalék király a tbsz-en ezt nem piszkáltam. Ha nem kötegelve az ágyneműtartóban tartod a pénzt akkor nehéz hosszútávon 1 euróra kimutatni a hozamot. Nekem van olyan TBSZ-m, amit nem bántok, de sok olyan ahol kereskedek és keresem a kilépőt és a belépőt ott nem tudom visszavezetni egzaktan a kiindulási valutára az eredményt, mert túl sok valuta váltás van, de a számla eredménye a lényeg és az jó.
Ibiza Nudli zajec! PF moderátor feltette neked a kérdést a zajec nicked tiltásakor: "Látjuk, hogy nagyon frusztrál a sok sötét ember, akiket a te mérhetetlen intellektusodnak el kell viselni. Megértjük, tényleg, de miért nem hagyod meg őket ebben a sötétségben, és te miért nem keresel egy olyan helyet, ahol a hozzád hasonló zsenikkel vagy csak összezárva?
https://forum.portfolio.hu/user/zajec Túl jó ez a fórum neked. Miért vagy még mindig itt? Miért jössz vissza mindig a nickjeiden, mint a sorozatos hasmenés?! :)
Latom,egy kommentig voltal normalis. Nevezd meg,ki vett 435on eurot. Ne legyel mar ennyie troll. A valodi oenzedet nem ismerjuk,amit itt leirsz,az bemondasos kamu,ezt jobb,ha felfogod. De segitek,az igazi nagyfiuk nem itt keresik az onigazolasukat,es nem itt akarjak megggyozni a nevteleneket,hogy ok fixen tudja,h ki mikor vett eurot,es azt is 435on. Gyanitom,h senki nem adta el a hazat,vesejet,h 435 on begyen. Ezt csak a trollhaverokkal,meg a parhuzamos nickjeiddel tolod fullba,bar kb sztem senkit sem erdekel. A demo szamlad sem. Megprobaltam veled normalis lenni,de de nem vagy azon a szinten,hogy elj ezzel a lehetoseggel. Innentol akkor ennek megfelelo stilus jon.
De legalább megtudtuk a 435ös eur jobb vétel mint a 370. 370es eur hozadéka 6,75% most. és nyereséges ügylet lezárásából ment a pénz euba. A nagyfiúk akkor vásárolnak amikor valami olcsó és nem tartanak minden tojást egy kosárba, gondolnak a banki számlák zárolására is. Nem állhat meg az élet legyen az privát vagy céges. A 354es pakk az a túlélő készlet része. Nekem jó ha a valódi pénzem dagad nem csak a bemondásos kamu.
Szarado festek a forint. Usdjpy korrekcio volt nalam a heten meglove,kisse elkapkodva fed elott,de ma zarva. Ezer dologgal lehet keresni a forinton kivul.
"Irány adott! Csak az időtáv nem." --------------------- Pedig a kamat miatt lényeges lenne az időtáv. Azt is tudom hogy meg fogok halni, de nem mindegy mikor...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)