Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"A finn és a svéd kormány azt javasolja, hogy a mezőgazdasági kifizetéseket is zárolják a jogállamiság elveit sértő EU-tagországok előtt" Igen, ez megpecsételné a kormány és a forint sorsát. Persze vállalom, én vagyok a hazaáruló, mert örülnék egy ilyen lépésnek és nem azok, akiknek a bűncselekményei miatt nem jönne a pénz.
Vegulis ha kolcson kerek,es kapok,akkor nagyon szivesen novelem en is az eladosodottsagi szintemet ugyanabba az iranyba,aztan a KSH majd intezi a tobbit.
Majd megnézem a szülői házban ottragadt e a gyerekkori matricás nemtudomilyen betetkönyv, hátha már milliárdos lettem, csak nem figyeltem. Az én bizalmam mindenképp erősítí az ilyen pénzügyi nevelese a lakosságnak, olyan kis otthonos, mint annó volt :D
Tiszta sor, nem kell a lakosság pénze, nem kell ittapirost játszani hogy odaadják. Mondjuk hihetőbben hangzana ha nem állampapírban adnák a nyereményt hanem kp. Ha már az a cél hogy tessék költeni. Vagy cba bónban, az olyan fogyasztásbarát “nem kell a pénzetek, nem és nem” háttérszínt adna.
Hát tanácsot lehet adni, csak valszeg egy spontán zseni nem nagyon hallgat rájuk Mint a raining cats and dogs helyett eating cats and dogs is mutatja. Nem érzem benne a stratégiai zsenialitás megfogadását. Meg az éreztem amint átlyukasztja a fülemet előadást lyukasztatlan fül és kötés nélkül. Meg a nemierőszakok részleteiről sajtóbeszámoló tartása, az ügyvédek arca meg mindent elmond a tanácsmegfogadásról. Konkrétan azon gondolkoztak maradjanak lefagyva vagy pánikszerűen fossák le a bokájukat. Tanácsok, az. Okos stratéga van ott is elég, csak mintha nem ők füjnák a passzátszelet momentán.
En nagyon turelmes ember vagyok,mondtam,hogy ketyeg az ora,es megeri kivarni. A maraton nem sprint,rovid tavon lehet orulni sokmindennek,de aki nem latja a big picture-t,az bizony hosszu tavon porul jar. Sajnos a magyarok nagy resze az utobbi kategoria lesz.
Eskü nem ertem ezt a nagy trumpvárást. Ha befut(na) nagyon sok haverja lenne, nem biztos egy hónap után emlékezne a nagy török vezérre aki szépeket mondott róla. És ha emlékezne akkor mi van? America first, but let’s finance that thingy, youknow, whatnot, the little turkey guy? Mégha nem is fizetett a natoba eleget, őt ne vigye putyin? Demeknek se lesz ez itt prioritás, meg neki se. Igen meg lennék lepve ha de.
Én is így tippeltem, de ha nagyon mondogatják önbeteljesítő lesz. Mondjuk pár százalékokról beszélgetünk egyelőre, de amikor megindul jobb azt minél kevésbé érintettként nézni. Amúgy is feszült a piac, defenziv kb mindenki, egy rossz hír ngy mozgást is indukálhat. Azért a zsiday féle usa “ha” nem a lazaságot erősíti. Hiányzik ide még egy bóvliba vágás, aztán lehet szópárbajt vívni a pánikhangulattal.
Egy fals letorest nagyon megvennek. Marciusban Malopcsy megy,de elotte usa elnokvalasztas. Ha a ruszkik nem toljak be trumpot,az sem lesz olyan jo a forintnak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)