Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kepletes a parnaciha, de azert ne legyen mar bonyolult nyilvantartani melyik pakk mennyibe kerul. Ott van az elszamolas. A szamlan levo Chfet usdt szoktam eladni pakkonkent, chf szereti lejarni a 385-430 at
Befektetesnel ket dolog szamit. Kockazat es hozam. Ingatlan eladasokbol es cegek osztaleksbol kivett penzek mentek allampapirba es valutaba. Mivel reszvenyek athn vannak a tozsde kockazatos ezert kis resz reszveny pakk van. Mivel varok egy gazdasagi valsagot ehhez kepest kell osszerakni portfoliom. Valsagban kp az isten kellenek a likvid penzek. Összes befektetesi ingatlant eladtam 22-23ban. Nekem megfelel. Keselyu uzemmod.
Mi a megszorítás,ha nem a 27% áfa!? Mi a megszorítás,ha nem a különadók!? Mi a megszorítás,ha nem magyar közműdíjak!? Mi a megszorítás,ha nem az,hogy tb-ét fizetsz,majd ha ellátás kell,magánorvoshoz mész!? Mi a megszorítás,ha nem az amikor stagnáló gazdaság mellett duplázzuk a béreket!? Stb.
Ide amúgy nem is megszorítás kéne. Be kellene fejezni a lopást, vissza kellene talicskázni az ellopott pénzeket és be kellene fejezni a szavazatszerzésre költést,mert amúgy ha jól belegondolok, akkor az elmúlt 15 év, az eü-nek, az oktatásnak, a közműveknek, a nyuggereknek, a nem baráti vállalkozásoknak, stb., egy qrva nagy megszorítás volt.
Az itt kommentelők többsége beton kemény HUF-ban kapja a fizetését, sajnos én is. Az igaz, hogy elég jó a fizetésem, de egy komolyabb forint esés ezt jelentősen rontja. Így próbálok a befektetésekben euro és usd irányba mozogni, mert így kiegyenlítem az árfolyam ingadozást.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)