Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ja ha valaki Budapesten szerez önkormányzati lakást az tényleg jó de nem jellemző. Nyílván a szabadpiaci bérletről van szó. Frankfurtban, Bécsben 2-3 millió Ft egy 60nm-es lakás nm vételára ára tehát 120-180 millió. Számtalan videó van a youtubon ahol a leánykák taxatíve felsorolják mennyi a havi rezsi.
Csak nagyon alapos indokkal lehet kitenni a bérlőt, ha nem fizet, vagy ha problémás (zajong, koszol stb). Ezért nem túl jó üzlet a hosszú távú lakáskiadás osztrák/német területen, magánemberek/magáncégek nem is kapkodnak érte túlzottan.
Emelkedő aljakat dobál. 398-399 környékét mindig megvédik. Ha a trendet nézzük, akkor északra kellene kitörnie, főleg Marci/Varga Mihály jóvoltából. hónapos boli felfele ível, hetes is. (a hetes közepet egy ideje már nem szúrkálja át, de érdemben tolni sem akarja). naposon 392-398 között oldalazik. USA kamatcsökkentések segíthetnek tartani 400alatt.
fura ezt tőled hallani aki dossziékat vezet és naponta felnyom valakit. Komoly a gond nálad. Mondtam nem jöttél be ne vedd személyesnek de ha objektíven nézed láthatnád miért, nem elég ha valaki kipakol mindent.
Igen, ismerem a szociális bérlakás programot Bécsben de egyrészt az nem hosszútávú (tudtommal csak 1+1 évig lehet bérelni vagy valami ilyesmi) nem mindenkinek egyfajta pályázati rendszerben megy, azért ez nem jellemző. Ezt többször felhoztam példának, mert nyugdíjalapok, önkorik a tulajai a lakásoknak. Egy ilyen program pörgethetné nálunk is az építőipart. Kitenni nem kitenni. Én úgy tudom nagyon komolyan védik a tulajdonos jogait is, sec perc alatt kirakják a bérlőt ha kell akár rendőri erővel is, nem kell éveket pereskedni.
Megfigyeltem,h amikor a multinaccount szoba kerul,akkor nagy eltunes van egy-ket napig,aztan ismet megjelenik,akar a masik accounttal,es megy tovabb a bolcssesseg aradat. Nem bonyi a viselkedes. Tanult baratom szerint ez akar a szegyen jele is lehet,vagy a szembesulni keptelenseg,az onreflexio hianya.. de ne itelkezzunk,eleg csapas lehet az,ha neha osszekeverednek a loginok...
A deviza piac a legnagyobb a világon. A tényleg kereskedett párok manipulálhatatlanok. Egy SP500 sokkal kisebb napi tranzakciós értékkel bír, mint egy EURUSD pár.
A legszebb, hogy a jelentgetések után még van bőr a képeden visszatérni és osztani az észt tovább, amire mellesleg a kutya se kíváncsi itt, ahogy Stocklandyardon se volt. Ma hány embert jelentettél?
Te vagy a nagy jelentgető PF modi szerint is, akkor mit is vagy felháborodva?! Régen III/-es, MSZMP-s spiclik csinálták ezt, napjainkban pedig a Pedofidesz szektások, csak a csomagolás változott.
Egy ember, egy vélemény, ez a klasszikus duma minden nickednél Ibiza zajec Nudli, aztán valahogy mêgis személyeskedésbe mész átrendszeresen és jön a tiltás, utána meg csodálkozol.
Errol eszembe jutott,mikor a Lazar kiment rettegni Becsbe. Megallt egy helyen,elmondta,h jezusom,otthon sokkal jobb,a sok egybites beszopta,majd kamera leall,aztan irany a luxus shopping...szinten Becsben.
Arra celoztam,h ha a klon accountok tamadasba lendulnek,es megint kapok egy tok aranytalan (esetleg vegleges) tiltast,akkor elengedem a dolgot,nem eltartott megafonos vagyok,hogy legyen idom,kedvem baszakodni,hogy letrehozzak 3-4 accountot. Addig elvagyok. Bar a forint jelenleg szarado festek,de az izgalmak azert hamarosan fokozodhatnak. Addig figyeljuk,h miert jart itt valojaban az IMF,mi lesz a magantoke alapokkal,es h Arnold nyer e,vagy a koleszterin.
A HUF egy haromszog csucskebe kezd nagyon beszorulni,amibol aztan a mar emlitett fals kitorestol elkezdve barmi johet. Nekem jelenleg partoldal,van ezer mas,amit lehet tredelni jobban per pillanat.
Igy van,tehat neked minimum ket account,ker velemeny. Eppen melyik nincs tiltva,ugyebar. De beleneztem a sokat emlegetett blogba,amit a kollegak jeleztek,hogy ott mekkorat mentel regen,elolvastam par...."ertekezesedet". Sulyos,baszki. Marmint nem a tartalom,mert az kb egy kormanyinfo szintje szamomra ( ne sertodj meg,biztos a fel orszag olvasott),felhigitva Coelhoval. De azert szorakoztato 5 perc volt,amit koszonok.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)