Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ráhúzták. A f@szért ment oda? Ő csak komolyan vette a narratívát, amit az itteni fórumtársunk is terjesztett!! Az élet szép, tanuljuk meg élvezni! egy jó vacsora, egy jó bor, egy szeretkezés a vacsoraasztalon a barátnőkkel/barátokkal!! carpe diem! szép az élet! mindegy mennyi az árfolyam, csak meg köll hágni ami elénk kerül.. legyen jány, fiú, nyerítsen , mekegjen, ugasson vagy nyávogjon...
Már idén van és már ősz is van. Ilyen lendülettel holnap meglehet a néccá, hacsaknem akarják visszafogni holnap valamivel. Ezeket csak a picsipacsi érdekli, meg az urizálás.. ahhoz meg kell buggantani rendesen . https://imgur.com/a/iJftC8r
Hát, ha 420, akkor az 5% bukta, d idén még hoz vagy 6%ot kamatban. Január végéig mondjuk hetet. Cipőkanállal és évi 3,5% emap eurohozammal kalkulálva lehet tartani. Jelenlegi tippem szerint én decemberben elkezdek kiszállni, pemap még jövőre mardhat, a 6%közeli eurokamat likvid számlán egynek jó.
Az is érdekes, hogy több évnyi kóma után hirtelen fontosak lettek a KKV-k a pedofilmosdató Fidesznek, most hirtelen támogatni akarják őket, eddig meg végig nézték, hogy rengetegen tönkre mentek.
Meglesz a 400 még ősszel. Nagy segítség lesz ez a magyar családoknak. A felcsúti kommunista másodszor is neki futna a forintban tartott vagyon elinflálásának. Ezekre akar még osztogatni választás előtt ez a kretén és jön az MNB elnökváltás grátiszként. Semmi jót nem várok forint fronton a következő bő 1 évben.
Üdv! A forint árfolyam kapcsán lenne egy észrevételem. A KSH adataira támaszkodva az elmúlt 5 évben nagyjából 50% infláció volt Magyarországon. Ezalatt az idő alatt a forint hozzávetőlegesen 20%-ot gyengült az euróhoz képest. Ezáltal paradox módon a forint erősnek tekinthető. Én személy szerint a forint ütemesebb gyengülését már korábbra vártam, de ami késik az nem múlik. Ha a mellékelt képen a forintnak az inflációhoz viszonyított reáleffektíve árfolyamára vettek egy pillantást, akkor az könnyen belelátható egy kis fantáziával, hogy egy 10 % körüli forint leértékelésre bőséggel van tér/lehetőség a következő 2 évben. https://imgur.com/a/mSyXbcj
koronavírus kitört és jött is a cikk: https://www.borsonline.hu/aktualis/2020/04/soros-gyorgy-es-csapata-elszantan-tamadja-a-forintot majd októberben egy másik hír: "Első
ránézésre azt gondolhatnánk, hogy megtalálták a bölcsek kövét a
Szabadság téren, azonban tüzetesebben megvizsgálva szinte kizárólag a
rekord gyenge forinton kaszált hatalmasat a jegybank, ami a profitot
megdobta. " https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201006/kiderult-ki-a-rekordgyenge-forint-egyik-nagy-nyertese-most-meg-zsonglorkodnie-sem-kellett-az-mnb-nek-451570 *-* SEGÍTSETEK LÉGYSZI NEM ÉRTEM!?!? 1) TEHÁT HA SOROS TÁMADTA A FO$RINTOT, AKKOR, HOGY LEHET, HOGY AZ MNB KERESETT RAJTA ??? 2)
HA AZ MNB B@SZTA EL A FO$RINT ÁRFOLYAMÁT ÉS EZZEL ÉRTÉKÉT, AKKOR MIÉRT
BÜSZKÉLKEDIK VELE??? HISZ NEKI AZ LENNE A CÉLJA HOGY MEGVÉDJE!!! 3)
Én úgy tudom, ha az MNB-nél keletkezik a FO$rint gyengülésből egy x
nyereség akkor az államháztartásban egy ugyanakkora -x veszteség
keletkezik!!! Tehát nincsen nyereség!!!! Akkor ezzel csak a birkákat
szeretnék megetetni és propagandát csinálni, vagy a közpénz mnb-n
keresztül az alapítványokba való kilopása volt a cél, vagy most mi is??? 4)
Ha soros támadta a FO$rintot és az mnb nyert rajta, akkor soros
vesztett rajta, vagy ő is nyert rajta? Akkor Soros összedolgozik az mnb
vel és feleztek? vagy SOROS=MNB
MA 200 napos ~389,5 200 hetes ~378 a 200 hetest 2018 óta nem érintette az árfolyam szuverén népNEMZETTHY belső hatások gyötrik a FO$rintot... A hibátlan jó gazdaságpolitika , erős gazdaság jellemzője az erős valuta! 0,99eur az olaszoknál a piros @rany, ami itthun 650 kell egy kis segítség megint az exportőrüknek, hogy megérje külföldre eladni nyereségesen???
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)