Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Gondolod az a cél hogy minél több eurót kapj amit kiviszel az országból? Nem igazán ertem a logikát…" --- Nem érted a logikát, mert az ország szempontjából közelíted meg a kérdést. A cél az, hogy ŐK minél több eurót és dollárt kaphassanak a forintért és minden további szempont másodlagos.
A sikeres országok megalkották a saját jövőképeiket és stratégiájukat - vélekedik. Ausztriát és Dél-Koreát sorolta, mint sikeres ország. "Csehország egy titkos példakép, egy titkos minta" - tette hozzá. Woah előbb szlovákiát kène utólèrni !!! Az is egyre messzebb kerül. Csehország mint minta? Bár úgy lenne ... Kb mindent máskèpp csinál a kormány homlokegyenest mint Csehország
Írtam júliusban és augusztusban, hogy visszaesés van továbbra is, még ha nem is volt reprezentatív. Ez is igaz lett sajnos. A szeptemberi 4 nap is gyalázatos eddig, de biztos megtakarítanak az emberek az egyre növekvő realbérekből és nem arról van szó, hogy nincs már pénze sokaknak.
A magyar nép, ha így folytatja büszkén, és gyorsabban mint várnánk megy a sírba... Magyarországon elöregedik a társadalom, aki születik új az néhány éven belül már kisebbség lesz. Aki kivándorol és nem jön visssaz, az idővel 1-2 generációval keveredik... És mi marad ??? semmi... Most találtam hvg- Csilléri Andráshoz vers részlet: " Mert szennyes folt lettél a nagy penészből, melyet csapásnak küldött ránk az Ég, minden szavad dögbűz a sáskavészből, amelytől elpusztul egy nemzedék; jó darvaink más tájakon keresnek szállást s az ország holtfakóra vált, a föld kinyílt, mint bőrtelen, veres seb, ahol hazát a zsellér nem talált, innét szalad a száműzött szabadság, s te azt rugdosod, kit a jog se véd, s mivel hazánkat rossz pénzért eladják, te is eladod, hitszegő szemét. "
Akkor lesz még egy 56... aki még tud dobbantani fog... ez tuti utána meg majd megy a kamillázás hogy nincs még annyi bevétel se... Hát ha nem megy a kupi nem a bútorokat kell kicserélni.
De közben megemelte a háztartások átlagos vagyonát, vagy nem? Úgy hallottam beleszámolták a családi cégekhez tartozó vagyont is. 15 ezer mrd forint szépet dob felfelé az átlagon.
Én nem csodálkoznék,teljes joggal tennék. Amúgy láthatólag így vagy úgy, továbbra is tart az EU-ból kifelé sodródás,teljes elszigetelődés. Ha a makkos cipős,meg a h*gyagyúak társasága sokáig marad,el fogunk jutni addig a pontig,amikor már sem a c*gányoknak, sem az EU-nak nem lesz érdeke, hogy Magyarország az EU része maradjon.A sorozat azon évadában, biztos meglátjuk majd Columbo felügyelő sosem látott feleségét is.
https://hvg.hu/eurologus/20240904_Az-EP-ben-mar-kizarnak-Magyarorszagot-a-schengeni-ovezetbol Hmm. azért ezt ízlelgessük egy picit. Sengeni övezet... Lehet azzal akarnak cálozni, hogy jó lenne ezt a nárcisztikus diktátort elküldeni, bebörtönözni és visszaállítani a demokráciát és nem egy tömeggyilkost támogatni ??? Na azt hiszem ma én se megyek ablak közelébe még a végén jó kedvemben madárnak képzelem magam, vagy többször hátba lövöm magam, esetleg szépverem a saját feme 72 ütéssel vagy hasonló... baleset.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)