Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
nem is csuda, de már ott tartunk, hogy magyar termékeket olcsóbb a szomszédokban megvenni, mint itthun!! Meg kell csak nézni piros @rany olaszoknál, unicuum osztrákoknál... épp jön haverom kintről, uh telik a hűtő, hozza a nagybevásárlást :)
Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy a gyengébbek is megértsék,ma talán már akkora a jegybank vesztesége,mint az ellopott nyugdíjvagyon. Kérdezem én,aki adósságcsökkentésről beszél, mármint hogy ezért kellett visszaállamosítani a nyugdíjat, az mi a f@szomról hadovál?
"Ado visszavesz, allamadossag csokkentve a bevont papirokkal, a reszvenyek novelik nemzeti vagyont." Szeretném megjegyezni, hogy orbánc alatt a nomilás államadósság 20 000mrd-ról ment fel 60 000mrd-ra úgy, hogy a döntő többsége a zembereknek neki fizette a nyugdíjjárulékot, továbbá kérdezem én, hogy az ellopott 3000 mrd forint nyugdíjvagyon,milyen unortodox módon csökkentette az államadósságot,ha az közben 40 000 mrd-al (20 000=>60 000)nőtt!? Lehet, hogy nem pontos a gondolatmenetem,de a számok nagysága és az általad írt sületlenségek, azért azt hiszem kidomborodnak.
Fugyelj Bendeguz most kitanitalak: manyup. nyugjar az egy ado. Gyurcsotiek kitalaltak gyuljon a jobbagynak sajat szamlan ez az ado es ne legyen vele több gond a haverok majd nyitnak irodakat elkoltsegelik amit kell. Fiatalok a manyuposok meg 20-40 ev amig kifizetesek vannak. Braziloknal volt ilyen, amikor kifizetesek jottek volna csodoket jelentettek a penzkezelok. Akkor hova szaladsz? A zorbanhoz, aggya vissza penzed mint chf hitelnel A lenyeg ezek a manyup cegek allampapirba, tozsdebe, haveri befalapokba fektettek. Ado nem jott be eleg, hitelt kellett felvenni es meg kamatot is kellett utana fizetni. Szamtani egyszerusitesi művelet. Ado visszavesz, allamadossag csokkentve a bevont papirokkal, a reszvenyek novelik nemzeti vagyont. Az onkentes nyugdij megtakaritast senki nemveszi el. Szoval ez.
Nem csak nálad. Nálam a MANYUP lenyúlással indult a narancsos hányinger. Eddig 1 olyan intézkedésük volt ami szimpi, felemelték 20 lóerőre a jogsi nélkül vezethető motoros csónakot......
a közbizalmat és az erkölcsöt ezermilliárdok ellopása, elsőként a letelepedés biznisz aztán sok más és a korrupció, a propaganda mocskos hazuggságai, ferdítése ásta alá - nálam, de ez én vagyok.
Az megvan? Ellenzek nem szavazta meg a fiatalok vedelmere hozott torvenyt. Itt a gond, mosodnak el a határok. Pedofil vagy turelmetlen? A vallas a klerikalis resz es a papok ezereves titkai. A tarsadalmi ertekek, normak, kozmegegyezesek erodalasa megy a kozbizalom az erkolcs a moral ertekcsokkentese, nevetsegesse tetele zajlik. Liberalis szabadsagnak alcazzak.
Vannak elvakult rajongók, propagandisták, akiknek nem tetszik a valóság vagy az, ha valaki erre felhívja a figyelmet. Az, hogy 2010 óta kilopták a szemüket is a forint szándékos gyengítésével ezek az évek óta vészhelyzeti, rendeleti kormányzó, mindenkitől megvédő, pedofilmosdató pedofideszesek.
Ezert kellett lemondania. Kijarasi tilalomkor elment a klubba, zart klub de nyitva maradt az ajto. Volt kovetkezmenye. Van ahol vannak kovetkezmenyei a tetteknek. Tudhatja mi a normális es csinalhatja jol a dolgat az iranyult is. Felnottkent azt tehet amit akar kialakulatlan fiatalkent még ne erjek abnormalis hatasok. Vannak normalis és nem normalis dolgok, azonos nemek, egyre fiatalabbak, allatok... Hol a határ? Ma meg itt holnap mar kicsit arrébb. Hol a szabadság határa? Igen, a meggysör veszelyes, csuszos a lejtő. Belgiumban mondtak legyek nyitott, mindtam nekem egy sör legyen hideg a keserű. Ittam egy meggyest csakhigy tudjam milyen a normalis. Azert neha veszek egyet.
Bocs de egy felszentelt katolikus papnak es az lmbtqnak hol van realis metszete? Mert ugy tudom h sehol. Meg a bicskei pedo igazgatonak sincs lmbtq metszete. Nomeg a kegyelmet adó novak kati balogh rokanak sincs.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)