Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Pontosan. Eszük ágában sincs bevezetni az eurot, csak valami biztatót mondani kell a sajtónak meg az embereknek, nem szeretnék teljesen elpusztítani a reményt. Az lesz majd szép amikor a Varga vezette MNB is bemondja hogy nincs árfolyamcél, a forint ott van jó helyen ahol éppen dekkol. :) Költségvetést nem árfolyammal számolják, hanem technikai számmal, agyrém az egész.
Sokat segitett Varga renomejan,hogy eljatszott az euro bevezetesenek gondolataval. Semmi egyeb nem volt,mint a szokasos tereles a problemakrol,es gumicsont. Az intezmenyesitett lopas nem allhat le.
Nem aggódnék az újságíró helyében, dicsőséges kormányunknak köszönhetően az euro egyre gyorsuló sebességgel fogja bevezetni önmagát. Aztán Nagy Marcikáék játszogathatnak a forintjukkal a homokozóban,. Éves minden máshoz képest minimum 10% körüli szándékos forintgyengítéssel szívassák a jó édes anyukájukat, ezek az ócska tolvaj trógerek.
Minden is szakad, holnap nemzeti gyásznap amcsiknál, tőzsde zárva.Én vettem egy nagy levegőt és 11.55nél még bevásároltam egy visszapattanás erejéig.Már a játszós végén járok, el kéne adjak olyanokat amit nem szeretnék minden tivábbihoz. Bízva a visszapattanásban, vagy nézelődés van. Amügy mit melózol ilyen lelkesen ha nem indiszkrét? Ne akard ezt hosszú távon így mert drága lesz…..
Mindjárt 414 Ft alatt. Mi történt? Félrenyomtak egy gombot vagy ez már a börzsönyi arany előszele? :) Hajrá! Hajrá! Rövidesen fordul a PMÁP, le kéne váltanom pár millát + a kamatot.
Én diverzifikálnék. A tutit úgysem tudom sajnos. Euró jobban költhető a környékünkön ezért azt nagyobb súllyal teszem bele. A dodó már ment nem keveset, mehet is még akár. De az eurusd azt mondják fekete öves pálya. Hátha még a szőketorgyán elkezd összevissza dumálni, meg tiktokon üzengetni. Ha keményít lehet még benne . De én nem vagyok nagy szakértő.
MA200 napos 397,5 hetes kb 382 a 200 hetest utoljára 312 nél 2019 márciusában érintette az árfolyam. https://imgur.com/a/5ei3D6g Tudjátok mi a qrva durva? a zlotyi képe : jelenleg is alatta van a zlotyi a 200 hetesnek, kis felszúrással 2023 májusa óta!!!!! https://imgur.com/a/lL7CZK4
Érzésre ma MNB itt-ott belevett. Voltak olyan periódusok, mikor dollár ugrott, HUF pont ellenkezőleg mozdult. Persze piac megvette amit az sz MNB gépészkedett, de nem lett 417 legalább. Még.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)