Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tényleg jót tett a FO$rintnak! Akkor csak támogatni kéne az ukránokat, hogy legalább addig eljussanak, behatoljanak, hogy a gyúcsánynál volt 228ig lemenjen az árfolyam! Felőlem mehet paritásig is! https://imgur.com/a/4Cc0Tzk
Bécsben és amúgy szerintem Ausztria több részén is, nagyon komoly bérlakás programok vannak. Kimondottan törekednek a megfizethető lakás bérlésre. És ez így normális.
Bécsben olcsóbban lehet lakást bérelni, mint Budapesten vagy Varsóban.A Deloitte Property Index 2024 adatai szerint itt tartottak a bérleti díjak 2023-ban három, szubjektíven kiemelt nagyvárosban: Varsó 16,7€/nm/hó Budapest 11,3€/nm/hó Bécs 10,5€/nm/hó Ha hozzávesszük a városokban elérhető havi átlagos nettó béreket (a numbeo.com szerint): Bécs 2774€/hó Varsó 1820€/hó Budapest 1075€/hó Akkor ha egy átlagos 50 nm-es lakás bérleti díját nézzük, és hogy a havi fizetés hány %-át kell rákölteni: Budapest 565€/hó 52% Varsó 835€/hó 46% Bécs 525€/hó 19% Bécsben toronymagasan a legolcsóbb a lakhatás, minden szempontból az. ... https://www.facebook.com/photo/?fbid=1013337117461100&set=a.503000328494784
Propagandisták most azért is csendben vannak, mert nem jött még meg a központi gondolat, hogy mit kell mondani az ukrán betörésről az oroszokhoz? Gondolom a jogos önvédelem most ezúttal nem állja meg a helyét, már látom, hogy provokációnak van minősítve, hogy ne legyen pánik. Lol..
Ezt pofázom évek óta. Az infrastruktúrából jó esetben csak ezer milliárdokat, rosszabb esetben tízezermilliárd feletti összeget spóroltak ki abban az időszakban, amikor történelmileg alacsonyan voltak a finanszírozási költségek és ezermilliárdok áramlottak támogatásként az országba. A fidesz egy nemzeti tragédia.
tegnap láttam tényleg kb 5el mehetett át a hídon. Haverommal bringáztunk arra. A komp mellett is eltekertünk és kérdezte, hogy ezért fizetni kell-e? 10 éve költözött a Feketeerdőben 40 évig itt élt, de hamar át tud állni az ember más gondolkodásra... Kérdeztem, hogy kint ingyen van? Azt mondta a Rajnán át Franciaországba egész nap jön megy a komp ingyen... A rothadó nyugatiaknak még kompra sem telik... Már azoknak, akik nem fagytak éhen.
Köszi, hogy ránéztél. Gondoltam beleveszek , hátha visszapattanok vele, végül kihagytam. a héten a teslát nvidiát avist végignéztem, ahogy 10-15%ot ugrottak. ennek sikerült ma Intel20.10+1.11(+5.87%) ennyit mennie Mennyire jó ötlet belevenni ilyenkor? Van, hogy nem pattannak vissza?
Érdekes módon azonban a JP Morgan adatai szerint egész héten vásároltak a lakossági befektetők, míg az intézményi szereplők a hétfői rekordvásárlások után szerdára nettó eladókká váltak.-------- aki erti,erti.
Igen, a rendszerek összekötése csak akarat kérdése. Aztán leshet a gyanútlan polgár, hogy a nav megkéri majd erre-arra, hogy hova jött-ment bizonyos pénz 3-5 évvel ezelőtt. Tudomisén 2029-ben valakinek kipattan a fejéből, hogy minden bajunk okozói, akik 2024-ben nem adóztak vmi fintech nyereség után, aztán lehet szívni, hogy összekapard az adatokat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)