Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az nem véletlen ha ezek a valutaváltást akarják nehezíteni. Továbbra is azt mondom hosszú távra, hogy itt nem opció a forint erősödése,ellenben devizából és valutából lesz még itt hiány, mint 89 előtt.
"Kiléphet Magyarország a Nemzetközi BüntetőbíróságbólA kormány szerint a szervezetet nem a nemzetközi igazságszolgáltatási célokat szolgálja, hanem politikai intézményként működik, ezért fontolgatják, hogy kilépnek a bírói testületből – mondta el Gulyás Gergely" Bármennyire is tagadják, bármennyire is nem ésszerű az ország szempontjából,szépen halad ez a HUXIT projekt. Apropó,mi akik nem értünk egyet polttal, nem függetlenedhetnénk a magyar igazságszolgáltatástól?!
És egy banknál szerencsére öszesen ennyi lehetőség van díjat tovább terhelni. Semmi más. Így az ügy megoldva.
Törölt felhasználó2024. 07. 08. 10:17
Itt egy picit belenyúlok, ott egy picit: "Megemelik a bankok által fizetett tranzakciós illeték mértékét és valutaátváltási illetéket vetnek ki. 2024-ben a számlavezetési és kártyahasználati díjra viszont stopot vezetnek be a lakossági kártyákra és számlákra vonatkozóan. Az extraprofitadó mértéke változatlan marad idén." Ilyen egyszerű.
Ahogy a MÁV-ot levágták az európai vasúti közlekedésről,úgy egyszer csak levágják majd Magyarországot az európai légiközlekedésről. Aztán meg kib@sznak ez EU-ból. Amúgy én is hallottam már a fizetéscsökkentésekről, elbocsátásokról, kényszerpihenőkről szóló híreket,amik igazából alátámasztanák, hogy miért nem nő a fogyasztás.
A légiirányítóknak is csak sír a szájuk. Tetszettek volna sztrálkolni. Most majd rájönnek, hogy egy tesitanár is simán átveszi a munkájukat. Mondjuk én ezek után nem repülnék budapesti járattal.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)