Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Gyakorlatilag 2008 óta folyamatos, 19 ben volt egy felfelé törés aztán ATH... de persze az a szó, hogy átlépte az 50Km/h sebességethatárt nem mondja meg, hogy alulról felfelé vagy felülről lefelé :D
Ha a EUR/HUF árfolyam vákuumban létezne még igazad is lenne. De a környezetet és az ország helyzetét persze vedd csak figyelmen kívül ahogy szoktad. Minden fasza, irány a paritás! Kérdés hogy 1:1 lesz vagy 1000:1 és levágnak pár nullát, bár ahhot gazdasági teljesítmény is kéne lásd Románia...
Az eurhuf mióta mutatja az inflációt 1:1-ben? Semmióta. Az a baj kávé, hogy nem az összképet nézed. Fizetés 4x, lakbér 4x, élelmiszer 4x. 2014-ben 65 ezerért laktam Budapesten, 900 Ft volt a 32-es pizza, 120 Ft a Borsodi.
Röviden: nominal hiába nőtt, ha az életszínvonal nem emelkedett. Lásd továbbá a tök utolsó Magyarországot, immár Bulgária és Románia után kullogva. Vajon mikor érjük utol Bulgáriát?
2023ig 43 uj adonem ,teso,43.... Hat mi ez,ha nem.elore haladas? Nem? De. Tenyleg nem fogjatok fel,h nem mindenki annyira hulye,hogy elhiggye,h az atlagember meg sosem.elt.ilyen jol,mint most.
Az ne zavarjon meg ismét, hogy a forint szándékos leértékelésével lopja ki a te zsebedből is a pénzt a Fidesz. Azon meg nehogy elgondokozz, hogy mi lehetne ma Magyarországon, ha például a cseh úton haladtunk volna mi is, mert ez már túl megerőltető lenne számodra ismét.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)