Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem tudok pontos indokot adni, hogy mi végre vállalom a boxzsák szerepet. Egyszerűen annyi butaság és valótlanság hangzik ott el, hogy soxor ezért muszáj beleállnom. Aztán néha megunom egy időre és akkor kussolok egy darabig. Amúgy ez valójában nem állampapír vs. egyebek vita, hanem ideológiai vita. Már amennyiben elfogadom, hogy néhányak valóban a tájékozatlanságuk okán írnak orbitális baromságokat és hazugságokat.
Olyan ez, mint a kedvenc viccem: A harmincas években két orosz emigráns arisztokrata iszogat egy párizsi mulatóban. Amikor már jól berúgnak, feláll az egyik: - Te Iván, én beleszarok abba a zongorába. - Ugyan Szása, ezek a hülye franciák úgysem értenék meg.
Azzal együtt hogy nem beszélsz hülyeséget amott mi az értelme? Engem már csak azért kiutáltak mert a diverzifikáció gondolatát emlegettem. Nem így gondolják, lehet végül,igazuk lesz. Ésakkó? Lehet nyerő allint tolni bármibe. Aztán megint. És megint. Aztán amikor nem akkor majd nem beszélgetünk. Ilyen ez a showbusiness, aki diverzifikál kisebbet nyer. Addig is állampapírellenes, mert csak részben tette bele a pénzét. De minek a kampányod? Nem értenek egyet, lehet be is fog válni. Ez ilyen. Egy dolog szinte biztos, amit nem fogsz hallani az az hogy végig igazad volt. Akkómeg?
A szomszéd topikban is olyanokat írnak a BEFEKTETŐK, hogy én csak nézek mint kezdő b*zi a gőzfürdőben és nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolják amiket írnak vagy csak provokálnak!?
Egyetértünk. De azért kérdezem, hogy "nincs erre valami jobb szövegünk?". :D 15:00-16:00 között lehet csak Nobel-emlékérmet kibocsátani slussz-passz! :D
Inkább arra gondolok, hogy megvárták az USA adatokat. Ha a szempontjukból extrém jó adatok jöttek volna - ami előrevetített egy FED vágást - akkor egy YOLO kiáltással TALÁN bevállaltak volna egy 0.5 vágást. Kegyetlen nyomás nehezedik az MNB-re, mind a saját hiányuk miatt, mind a kormány oldaláról, egy vagyonba kerül még ez a kamatszint is. Vágnának ők, de most ennyi fér bele. Kamatfelár vészesen csökken USD-hez képest.
Azt állítja Virág, hogy azért van 16:00-kor a háttérbeszélgetés, mert a Nobel-díjasainknak emlékére új emlékérmet bocsátottak ki. Mi ez az ordas nagy kamu?!
Szerintem simán egy közepes pakkal belevett az MNB. Azt sugallva, hogy ez mekkora szenzáció, piacot amennyire lehet megvezetve, hátha ráharapnak mások is. MNB-nek az a legolcsóbb ha nem (csak) ők támasztják vételekkel. De aztán f.szt, minden elemző egybehangzóan 0,25-t várt. Persze, 400 at nyaldossa alulról, mégis hogy lehetett volna 0,5?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)