Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha visszanéztek (akár napos charton) pár évet, valahogy júliusban mindig gyengült a forint, és szerintem ez most is így lesz, szóval június utolsó hetében már résen kell lenni.
Passz, megpróbáltam, nem tudok képet csatolni, ezt a https://invst.ly -t, meg nem érem el :( Mindegy is, ha napi chartot nézel, akkor a MACD és Signal hisztogram is szépen mutatja, hogy 1-2 hétig HUF erősödés benne van, EMA alatt valamivel megállhat, ami 390 környéke. Nem lövők célba, inkább az irányt lövőm be és annak megfelelően próbálom eltalálni az alját és a tetejét. Meg aztán ezek csak predikciók, nem vagyok jós, olyan ez az egész, mint az időjárás. Ha megnézed márciusban is lepattant 399-ről, de ha megnézed tavaly júniust, napra pontosan ugyanezt csinálta az EUR/HUF kereszt. Én ezeket is vissza szoktam nézni mikor megpróbálom jósolni a jövőt.
Végre egy hasznos infó. EUR/HUF keresztet én is pont így látom, szerintem a 389-392-nek kell kb 2 hét. Esetleg USD/HUF-ra is van ilyen infód? Az jobban érdekelne, mert én abban mozgok, az EUR-t most csak a nyaralás miatt nézem.
-Jó napot! Private Banking friss: -EURHUF napi: A hosszú csökkenő trend megtörése után az első 398,4-es természetes szintet elérte, amelyről visszatesztelés kezdődött. A 390,6-os szint már támasszá vált, vagyis ez lehet egy újabb long beszálló helye. Ha mélyebbre menne, akkor se látni a 386,7-es kisebb támasznál lejjebb. Ellenállások: 398,4; 406,25; 414,06. Támaszok: 386,7; 382,8; 375.
Ne haragudj, hogy pont a te hozzászólásodra reagálok, de úgy összességében igaz a topikra is amit írok.
Politikával túlterhelt hozzászólások tömkelege, ami miatt én itt nem vagyok annyira aktív. Néha felnézek, de mindig elkeserít, hogy amit itthon az utcán látok, az hatványozottan köszön vissza itt a fórumokon. Egy kezemen meg tudom számolni, kik azok akik szakmailag releváns hozzászólásokkal gazdagítják a fórumot. A többi érzelmileg túlterhelt, politikai nézetekkel eldeformált látásmóddal, mások fikázásával, értelmetlen beböfögéssel vannak jelen. EUR/HUF topik, de a hozzászólások nagy részének semmi köze hozzá.
Mai napból nem indulnék ki, lehet kicsit felszúr, de én lefele várom.Ne felejtsétek el, hogy ma van a Juneteenth a rabszolgaság eltörlésének emléknapja az USA-ban. Ilyenkor elég lájtos a délelőtti kereskedés.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)