Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
viszont rosszak a számaik, alig nő a GDP, túl erős a CHF szerintem még mindig 0,9250-ról igaz feljött ma 0,9930-ig, DE szerintem még mindig gyenge ahhoz képest ami kell a svájciaknak, és SNB bármikor bele tud kavarni a levesbe, az a fontos mi az SNB célja, az számít csak, kicsi valuta, szerintem most az hogy gyengüljön a CHF
Nem mondom, hogy 100%-os a meggyőződés, de pókérzékem azt súgja leginkább chf-ben lehet most rejtett szufla. Persze pókérzékem sok mindent súgott már ami nem úgy lett :D
Nagyon szívesen. És első további tanács, ha esetleg lefelé megy az árfolyam, ne csinálj semmit, buy-and-hold vetted, lesznek ennél sokkal magasabb ath-k a jövőben. Maratont futsz, nem sprintet.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)