Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
385os euroval neki lehet vagni egy nyaralasnak. Az talan megfogja a kinti hiperinflaciot 😂 viccet felreteve,ez most valoban jo lehetoseg, innen mar extrem esetben is csak 35 forintot tud esni az euro,azt meg azert ki lehet ulni 😂
Ne is mond .. bejáratnál vagy 12 raklapnyi milka ki van rakva mikor akcióban van, így aztán a fogyokórához azt a részt nagyon nagy ívben el kell kerülni :D Ugyanez ha a barilla van akcióba (azon már agyaltam hogy a kombi octáviát plafonig rakom és otthon lidl parkolóban "féláron" eladom :D)
Külföldön is ez megy! Ott is nőttek az árak! Pl németeknél 24%al nőtt az ára, de mondjuk 4 év alatt! Az számít, hogy 1 vagy 4 év? Ja és nekem többel nőtt, mert 2020 nyarán nem ennyi volt 1 eur, hanem egy jó 50 Fo$rinttal kevesebb. Egy év alatt is 6,8% volt az emelkedés. Sajnos ismét igazat írtál ez tényleg a 3szorosa, sőt még több is. Kedvenc Dunaparti helyemen az Allgaui Schnitzel 2020ban 12,5 eur körül volt emlékeim szerint, tavaly 14,,5, idén 15,5. Drei könig Lauingen
kaufl@ndban akciós a 100g milk@ csoki 0,69 eur!!! a bajor perec 0,39 helyett 0,29, de este 7 után 0,19 és nehezebb, mint az itthuni 199ért akcióban 149 másnaposan 99. f@ tusfürdő 250ml 0,88eur. ;) hinnye vannak itthun árak ehhöz képest Azért durva, hogy átlag német 15 eur körüli órabéréből mennyit tud venni egy órai keresetéből, ha odafigyel és akkor veszi, amikor occsó. Beültem reggelizőhelyre friskase Bagel 3,6eur ( jól megkenve +saláta, paradicsom, uborka, paprika és kértem egy cappuccinot. Na mondom lesz vagy 8 eur. Erre mondja az eladó, hogy 4,8eur. A gecik jól átbaszt@k. Sajna itthun soha nem így jár az embör, inkább a másik irányba. ) 20 percnyi munkájából megreggelizik az átlag dójcslandban élő nincs 1900 FO$rint jelenleg. Itthun mennyi lehet egy vidéki helyen vajon a duna partja közelében?? Gnaier backerei Lauingen
"A vendéglátóhelyek és a szállások tarifái átlagosan 23,8 százalékkal nőttek tavaly, ami majdnem háromszorosa az uniós átlagnak – számolt be a KSH legfrissebb adatai alapján az RTL. " Ez nem azért van,mert ekkora az infláció, hanem azért,mert az emberek ölik egymást, hogy wellnesezzenek. Elvtársak, győztünk. És még a PMÁP is jól hozott szerencsére.
Törölt felhasználó2024. 05. 23. 22:00
Gyanús ez a forint nekem. Lehet tényleg benéz 385 alá holnap.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)