Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én azt nem állítottam, hogy bármi, bárhol olcsó, azt írtam hogy a balatoni 4* -os árból kihozható. Amit az olaszok csinálnak egyébként a napernyővel meg a nyugággyal (de a vendéglátás más területén is), az a gusztustalan rablás kategória. Többek között ezért is nem járunk már jó ideje oda. Tenerife csúcs strandján Las Americas-ban pl a 2 nyugágy+ napernyő 12 € és szerintem “kicsit” jobb hely Tenerife, mint Olaszo.
Ez a happy finish Zamárdi. És nem csak a napágy, strand ingyenes, hanem vacsora után, igen, az is benne van az árban, csak Tamás családostul volt, nem merte kérni.
Pontosan kell definialni,h mirol beszelunk. Sok kategoria van a nyaralo ember kategoriaban. Nyaralo,de nem ottalvo,ottalvo,de onellatas...stb. egy kategoriaba ezt nem tudod bezsufolni. A vegeredmeny uvyis az,amit Titilus mondott,h sirnak a vendeglatosok,aztan szeptemberben meg veszi az uj autot,lakast,akarmit,mert kaszalt (nyilvan nem mindenki,de nem is sir mindenki)
tehát úgy van,h "reggeli-vacsora": svédasztal, egy halom sütemény, és nem bóvli-gagyik, tényleg finomak. 1 üveg ásványvizet nem kellett venni az 5 nap alatt, míg ott voltunk, tehát tényleg "all" incl. saját partszakasszal rendelkezik, a szállástól ~ 50-80 méterre van. napközben 11 órától azt hiszem, üzemelt a büfé: hekk/palacsinta/sültkrumpli + 2-3 féle kaja még, mikor mi (virsli/pizza - szezonális, vagy valami hasonló, hogy ne haljon éhen a paraszt nap közben sem:D) + 3-4 féle süti. Cola Fanta Sprite egyéb, Rauch Rostos. (bár abból 1-2-t vizeztek, vagyis a gép, ami kiadja) Cola Fantát ilyesmit nem. 4-5 féle borcsap, nem volt rossz minőségű, nem Édes Élmény. kávéautomata napközben is. a főbejáratnál van egy piás pult, az este 6-7 órától nyit, ott lehetett kérni az all inclusivehoz tartozó koktélokat/pezsgőt. kb. éjfélig iszogattunk, kortyoltuk a pezsgőt. kb. 5-6 éve ahol voltunk, sima szállás, önellátással, klíma nélkül a 35 fokban, 20-22e Ft/éjszaka, na az ilyen tényleg rablás.
mi ez a forint rakéta? usa 10 éves kamatok a legutóbbi powell duma óta most magasabban van. "nincs túl sok tér a csökkentésre", hát talán ez is kár volt már. tartani kellett volna, szvsz.
Nem szeretnék reklámozni egy szálláshelyet sem, de ahova mi megyünk: Balatonfüredre: all inclusive (kaja-pia egész nap) szálláshely, jó persze nem a 15 éves whisky-t osztogatják, de minőségi pezsgő legalább (A drágábbik Törley: fehér üvegesek). ingyenes strandbüfé reggeli-vacsora között. svédasztalos reggeli- vacsora, bőséges kínálattal nyomhatjuk észnélkül a kávét, rostost, Cola fanta és társait + borokat egész nap. jó korán előre lefoglaltuk, így BRUTTÓ 34600ft/nap 2 felnőtt+1 gyerek. tavaly ősszel voltunk először, ok, nem most "főszezonban" megyünk, hanem június elején-közepén. ha nem csak fürdeni megy asz ember, akkor ennyiért nem rossz. egy átlagos szállás önellátással, "minimum", 20-25 alatt már évekkel ezelőtt sem volt. Tehát ez a 34600/nap all inclusive-al elég baráti.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)