Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ezek a nemnormálisak tényleg megint beerősitik nyárra a Ft-ot? Mondjuk köszönöm az akciót,jól jön majd Spanyolországban valószinű üres táskával indulunk,haza viszont teli lesz az autó:)
Külker toppon, forint erőben, a lakosság egyre inkább a környező országokban költ. Meddig megy ez a piramisjáték? Nincs itt már para? Tudom, tudom, 500 milliós piac extern hatása, sosem volt ekkora jólét, stb.
Már akkumulátor felesleg van??? Pedig csak most épül az előállításhoz szükséges gyárak többsége. "Szuper" hogy orbán az akkumulátorgyártásra tette fel az országunk jövőjét. (tapsvihar)
Elég gyakran járunk kirándulni abba a "méregdrága" svájcba, és igen drága, de azért nem annyira mint magyarországon magyar bérből megélni.... De persze te ebből is tiptop tájékozott vagy ;) jó hogy vagy nekünk
Valószínűleg szeretett volna Gordon Gekko lenni, de aztán belátta, hogy ő csak egy nudli,mint a portfoliója. Lux Elvira sokat tudna mesélni az ilyen esetekről.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)