Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Latod,maris a tomegpszichozis resze vagy. Ha szeretsz tanulni,bokj ra a piros szamokban,hol van a celdatumom. Kurva nagy terelesekben vagy,az a helyzet. Erdemi dolgokra nem valaszolsz,beidezel ide 2 eves kommenteket,amik az akkori varakozasokat mutattak. A ruszkik is 3 nap alatt akartak elfoglalni Kijevet,aztan rabasztak. Van egy terv,es van a megvalosulas,vagy annak hianya,akkor van ujratervezes. Madeinnel egy szinten vagy,es hat az nem tul magas...
ne jogászkodj, nem adtá céldátumot, ne vitatkozz saját magaddal. De ne idegeskedj a te vérnyomásoddal. Szembesítve lettél a korábbi véleményeddel ennyi. Nem gáz..annyira... na jó egy kicsit... hát nem kicsit :DDDD de a magyarázkodásod gázabb.
Legyek a legyek ura? ne már :DDD asszertív a személyiségem. Senkire nem akarok ráaröltetni semmit, már megmondtam. Én mondok valamit és alátámasztom, általában úgy kezdem szerintem, azt gondolom... sok gyengusz arc pedig kinyilatkoztat. Magatokat alázzátok ha nem így jön a válasz. Én szeretek tanulni. Már elmondtam ezerszer egy ember egy vélemény, nem én tehetek róla ha bogyóvá aszalódtok. Sajnos sokfélét idehordott a szél és nagyon felhígult a csapat. Korábban akkora tudásúak voltak itt csak tátva maradt a szád. Mármint a fórumban nem ebben a topikban.
Elvitte a flow 😂 el,ja...meg az arany,meg az olaj is,pont abba az iranyba,amerre alltam,es vartuk. 2000nel volt a call ,jott is szepen. Neked meg erre all a cerka,hogy itt ki mit mondott... Na,tipli ocsem,eleg volt beloled.
A celdatumot lecci keresd mar ki a piros szamokbol.. az alakul,az nem azt jelenti,hogy itt van. Azt jelenti,h folyamatban van.Te tenyleg szefos vagy,ahogy a tobbiek mondjak? Mert akkor bocs,de ha nem,akkor tenyleg a f.sznak irogatsz barhova,ha keptelen vagy ertelmezni barmit is.
volt pár komoly tudású ember ők 417nél megmondták irány a 380 és le is kereskedték. ezeket kiutáltátok. Aki lefele várta az propagandista volt. Csak rákerestem 2 dátumra amikor lent volt meg amikor fenn. Hozzá kell tenni Fsocietynek volt pár meglátása de mindig elvitte a flow. Általában vagy felmegy vagy le volt a véleménye, ahogy a TA-sok szokták. Főleg ahogy mások írogatták a 380anat. Na elég belőletek. Kész az ajánlatom holnapra, csak lazulásra szoktam kicsit pajkoskodni veletek. Maga a fórum felfelé várta volt aki már 600nál tartott :)
bronz 2022. 08. 03. 06:03Előzmény: #16958 sh0rt0s_r0b0t_v0.42#16969Ez legyen az elvakultak baja. Most még át lehet menni devizába. Tartok tőle, hogy 2 hónap múlva ez a 400-as szint is igencsak akciós ár volt.
bronz 2022. 08. 02. 19:41Előzmény: #16943 forma1bt#16955Utóbbi, de azt hittem, világos volt. Honnan jött a forintpengő ereje? Tegnap vettem eurót még, mert bármit hazudik a Fidesz, lesz ez még szerintem 500 is jövő év végéig.
Naigen:))) De úgy látszik bepörgött rendesen a mai oltásra a falu harmadik legokosabb kutyája, szimatot fogott és nem engedi, csak kapar mélyebbre:DD Amikor visszatér levegőt venni, majd megsimogatjuk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)