Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kellemetlen,amikor azt hiszed,h nem rajtad rohognek,hanem veled. De joparan ismernek itt mashonnan,ahogy latom,es ott sem sikerult nagyot alkotni. Mar elkoszontel reg,de meg itt nyomod,ebbol is latszik,h itt eled ki magad,mert az eletben sajnos nem megy. Hat van ez igy,paran jol megelnek belole,bohar,deak,szakacs haverjaid. Te nem,de ez van.
Meg vitya is mert sürgősen készült bevonulni Kárpátaljára. Ami el tudott menni keletre az el is ment a honvédségtől pár nap alatt. Mint nemrég megtudtuk „Magyarország soha nem akart az oroszokkal szemben állni” - akkor viszont mit is akarhattak ? - csak a békét...... :)
ne erőlködj mert tele megy a naci. Mosakodhatsz de ezt írtad egy betűt sem vettem ki. :) Értem kellemetlen de tanulj belőle. Tudom a legnagyobb gáz ha saját magatokkal szembesítenek. Ne vitatkozzmagaddal. :)
Stocklandyardon is évekig kereste az önigazolást, írogatta, hogy mekkora tévedhetetlen májer és mindenki más hülye az egy ember, egy vélemény keretében. :)))
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)