Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Fsociety 2022. 07. 30. 09:35Előzmény: #16826 Fsociety#16828Amugy gyönyörűen alakul a török út, az euro parhuzamosan bevezeti magát. Es a kisember majd jo későn fog csak erre rajonni, amikor majd valthatja a forintjat 500ert eurora.
Fsociety 2022. 07. 17. 18:30Előzmény: #16285Törölt felhasználó#16286Nagyon érdekes a chart, ha innen rögtön északnak fordul,akkor benne van az új csúcs. Ha nem, akkor 398nál csatorna támasz, és onnan fel. Ha ez sem,akkor jöhet egy nagyobb korrekció nyáron (393 környéke) , és ahogy mondtam korábban, utána lehet majd egy durva ment felfelé, 450 irányába. ennek a fundája majd a fed,ekb,hitelminősítők lesznek, illetve a visszahulló GDP, és recesszió,közeledő munkanélküliségi robbanás (autogyárakban csökkenő megrendelés miatt Audi,Merci is visszafog), illetve az ukrán konfliktus is be fog zavarni,annak ugyanis egy darabig nem lesz vége,és jön a tél,gázhiány,ebből fakadó problémák.
Nem szabad ilyet írni! Múltkor a három név miatt megemlítettem, hogy ez a skizofrénekre jellemző, egy hétre felfüggesztettek, személyeskedés miatt!:-) Azért tényleg vicces ez a moderáció is! Azért egy nudlit komolyan venni egy gazdasági fórumon,az elég kemény!
Akkor ok. Nem forgatókönyv nekem se . Félreértettem. De 350 könnyebben lehet, közép távon, mint 500. Ezzel szerintem meg lehet békélni. Továbbra is a dollárt érdemes szerintem figyelni.
Akkor neked is...tavaly,mikor 369ben voltunk,par propagandista tolta,h betek kerdese,es 350. Nem azt mondtam,h sohasem lehet annyi. Csak kb olyan,mint varni az 500at. Varhatod ezt is,azt is. Aztan vagy jon,vagy nem. Ha visszakeresed,ezt irtam le,h 383nal lehet venni,de nem all-in,mert torhet. Olyan sokat nem is kell visszamenni a lapokon itt,mert kb 4 napja irtam
Zagyva amit írsz. Mit nem sikerült értelmezni? 370 körül sokan jó vételnek tartották/tartottuk itt. Pontosan emlékszem Hathor alakítására, nem nehéz, mert emlékezetes, nagyarc stílus volt, égessel, és többször linkeltem azóta, főleg abban a topicban. Rád annyira nem, mert félig zártosztály, általában lapozzuk. Ha szórakozni van kedvünk, picit futtatunk, te meg lihegve vagy boldog. Win-win
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)