Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igazából. Ha megkapjuk a pénzeket, legalább elhárul egy nagy akadály a forint long előtt. Lesz 1-2 szép hónap, amikor a forint kevésbé lesz gyenge, vagy kicsit erős. Aztán 1x elmúlik az eufória, utána majd jön a kijózanodás.
usd huf 4h https://kephost.net/p/MTA0NzQ2Ng.png ok,h eur usd esetleg esik, az emelné az usd huf-ot, de per pillanat ha visszajön ebbe a szép nagy sávba, akkor "game over" usd huf long szempontból, mert 348 simán benne van. én kiszálltam ma a longból.. a 2x13-i nap elég volt, szerintem ez a ma a 3. lett volna, eddig, úgy tűnik.
Folytatódik a színház. Minden kellék megvan, de senkinek sincs esélye kormányt váltani, hiszen a kormánypárt tízezerszer több pénzből és végtelen mennyiségben hazudó propagandagépezettel rendelkezik, amelyik mindekit lejárat, teljesen hamis állításokkal. Oroszország is demokrácia, mint tudjuk, hiszen Navalnij is jogszerűen került börtönbe, azóta pedig ki tudja hol van
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)