Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
leszarjak. analogia: eleged van a fidesz rendszerbol, az ördögre is leszavazol, csak, hogy valtozas legyen, pedig tudod hogy a tuloldal is egy fos. De lesz ami lesz, ami van, abbol ki kell mozdulni. Na a logika ugyanaz ott is, lesz, ami lesz.
Uk ban minden kereskedo akciozik, alig tudnak eladni, foleg Ev. Minden autos cikk foglalkozik vele, hogy 2024 nagyon gyenge ev lesz, gyarak fognak bezarni. Ingatlan reccsen. Angliaban, spanyolban es otthon is van agent baratom es nem sok jot latnak. Uk, mar iden -10% , de jovore meg egy 20 at varnak lefele. Sok nagykutya csodbe megy
Osztrakoknak elegük van. Valtozast akarnak es arra szavaznak, aki ezt beigeri nekik. Kb ennyi. Lesz ami lesz , puding probaja az eves alapon oda szavaznak.
USA-ban biztos, hogy nem latom a reccset. Max tarsadalmi problemak erosodhetnek fel meg jobban, az egy riziko, de talan nem gazdasagi. Europa mas kerdes, itt se lesz reccs, de az eletszinvonal folyamatosan fog tovabb szakadni.
bocs, de autoipar nem reccsen. az adatokbol nem latszik. keziszerszamok piaca iden felezett a 2022-es arany ev utan, de autoipar altalaban nem. elektromos autokbol tul nagy lett a keszlet, varhatoan arakat csokkentenek, de benzinesek meg hasitanak.
Tozsdei ceg vagyunk, negyedevente itelkezhet a piac fundas alapon, cegen belul pedig eves celok vannak. Hol van ez mashogy? Hogy lehetne maskepp merni?
En nem ertem az oromkodest. Ahogy en latom, most indul egy hatalmas valsag a vilagban. Autoipar, ingatlan reccsen, ami az elso jelzes. Nem is ertem, mirol beszel a fed, hogy tudnanak vagni? Szerintem nagyon csinya dolgok lesznek jovore. Mar latszik az eloszele
Ezt latjuk a szeljobb erosodeseben, K-No. teljesen beallt a populistak moge. Ausztriaban is komoly gond a megelhetes. Az emberek rosszabbul elnek, mint par eve, az inflacio sokaknak rontotta le az eletszinvonalat.
Eltekintve Magyarorszagtol, amire nem erdemes szavakat pazarolni, mert semmi sincs rendben.. de attol meg, mert a nemet/usa akarmelyik gazdasag szamai jok, nem feltetlen jelenti azt, hogy az emberk azt erzik, hogy jol/jobban/legalabb olyan jol,mint eddig- elnek. Hiaba a jo szamok, ha ugy erzik az emberek, hogy szrabb lett az elet.
a FO$rint az ő népNEMZETTHY szuverén unortodox útján készül a karácsonyra. FO$ +0,32% korona +0,23% zlotyi +0,18% usdeur +0,08% https://imgur.com/a/eyhcDDg
Szerintem azért ez függeni fog a mai produkciótól is. Ha OV betartja a szavát (erről ismerjük ugye ??) akkor az asztalra szarik, és a teljes EU pénzt Mastercardon hozza haza... Ennek nagy az esélye, szép kerek szám 0%... Várjuk ki mi lesz, FT is szerintem erre vár
Nezd,aki ilyen tetelben vesz eurot,az mar bennfentes infok alapjan kereskedik,tehat biztos nem arulja el neked a beszallo pontjat. Ez van,hozza kell szokni,a Megafonhoz hamarabb jutnak el a hirek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)