Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
De bejelentette hogy nem lesz többet ep képviselő, se politikus, kínai cégnél lesz tanácsadó/ lobbista. Már nem ellenség és nem ellene. A lét határozza meg a tudatot ugye. Vagy a lé.
Köszi. Egyelőre nem vagyok senkinél, fontolgatom. Igazándiból pár nappal ezelőtti írásod indította be a fantáziám a short/long kombinációról. Régóta agyalok már valami kétirányú arbitrázs játékon, ez olyasfélének tűnik. Max. a tőkém 5-10%-ával tervezem, fokozatosan, demózás után. Tudom, az idő ellenem dolgozik, ahogy csökkennek a Ft kamatok.
Igen, január óta, de a forex tapasztalatom jóval régebbi. Ezt a devizapárt bármikor bármi az egekbe küldheti, ha most kezded, azt tanácsolnám, a tőkéd 20%-nál többre ne nyiss pozíciót. Ha olyan szolgáltatónál vagy, ahol a kis (micro) pozi alap, az nagy szabadság.
Akkor Ujhelyi is kamuzott pénteken. Pedig ő nagyon kormány ellenes. El megy egy kínai céghez dolgozni jó pénzért és máris a kormány mellé áll? Vagy minek kamuzott?
Ez nem tény, ez a döntés nem megszületése, ami tény lenne. Ha kérsz tőlem pénzt egy sörre és én azt mondom hogy gondolkozok három hónapig, de ha közben valaki kérdez a másiktól akkor újraindul a három hónap gondolkozás te kikérnéd azt a sört a kocsmában?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)