Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"trigger", amúgy kb. most mire várunk? jönnek az eu-s pénzek, tudjuk, go 380. ha nem jönnek, akkor miért csak 382? senki nem tud semmit vagy csak egy kis swap szivatás, kirázás, a nagy UP előtt.
Én sajnos 386.4on nyitottam, azóta SWAP-olódik, de tartom. Hogy őszinte legyek, valószínűleg "hozzátok" képest lófitty pozi, de nekem "relatíve" nagy. Ha certi lenne, még bajosabb lenne, de nem ez.:).
Nincs most semmi pozim, kiszálltam a részvényekből is, valami azt súgja, hogy az év végéig még csúnya dolgok jöhetnek, ami függetlenül az itthoni állapotoktól magukkal sodorhatják a forintot is. Nem tartok attól, hogy ne érné meg a long, csak még nem látom, hogy honnan indul.
Nézd meg a legutóbbi FED várakozást, 383.0, már-már a szakadás széléről indult, 2 nap múlva a 392-t verte. Nagyon nem akarják elengedni a 382-t, én meg nem zárom a pozimat. Patthelyzet!:D
Egyelőre a 13 milliárdos egyik keretösszeg feloldásáról van szó legfeljebb, ez apránként csorogna, nem egy kamion fog behajtani Brüsszelből az MNB (vagy Hatvanpuszta) ajtaján..:)
Én nem tippelgetek, majd a FED eldönti. Ha megjön az eu-s lóvé, váltunk 370-en? az mekkora bukta,, ha mondjuk inkább 395-ön váltanánk? 25 forint eltérés, 10 MRD eurónál 250MRD forint. Kinek az érdeke az erős forint?
Kivéve, ha kamatot emelnek holnap (25bp), biztos ami biztos alapon. néhány hír szerint akár 6% fölé is mehetnek, ha indokolt. mint írtam, tartom még. 382.0-nél bénázunk még mindig, ami nagyon meglepő. "trigger"? 86. alkalommal ütjük a 382-t, mégis itt vagyunk, mindegy mekkora eur usd örömködés van Lehet,h nem akarják túlerősíteni a forintot?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)