Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Beletörődött abba, hogy hiába kínlódik a fidesz leválthatatlan..... Igaza van, hagyni kell az egészet a francba, nem érdemli meg ez a nép, hogy kiálljon az érdekükben...
Azzal a kék vonallal van a bajom. Ha messzebbről nézem, akkor az még nem egy kialakult csatornának tűnik, csak valami kitörési kísérlet szerűnek. Ettől még lehet benne egy long, de én az alját keresem. https://ibb.co/QQbPMtb
Másik topikbam mar írtam hogy bejelentette abbahagyja a politizálást es kínai cégnél lesz lanacsadó, lobbista. Hogy így az imidzsevel már nem kell törődnie és fizetik érte, vagy így gondolja, vagy már a kínaiak kérték meg rá valamiert azt csak tippelni lehet.
Volt a hír, 444-ben is, "közmédiától" semmi. Kétlem, hogy ez piacmozgató lett volna. Ha nagyobb összeg felszabadításáról születne döntés, arról az elvtársak kitüntetett csoportja hamarabb fog értesülni és pozit nyitni.
“ Igen , mint tudjuk egyik oldal félrevezetett birka , ostoba, a másik független, okos !”. . Te amúgy ismered a “mindkét oldalon” szókapcsolat jelentését amit használtam vagy csak random használod a szavakat?Vagy nem is olvasol és csak a fejedben a hangokkal hadakozol?
Nem akarlak elkeseríteni, de bizony óriási számban és nem csak politikailag hanem önsorsrontóan ostoba. mindkét oldalon már ha úgy vesszük hogy két oldal van
“Megkapja a pohos a pénzt, ne keregessetek álmokat, …” ——— Annyit tennék hozzá: Navracsics januártól minisztériumot kap… gőzerővel megy már a stáb építés…
Nincs gond, jön a nemzeti konzultáció is, bejelentette a király ezt is a nemzeti Kossuth-on. Meg konzultájuk Prüsszelt, támogatásokat, migriket és jöhetnek is az eu-pénzek.... Ne má, hogy az ukránok kapják a mi pénzünket..
Sajnos az is egy indikátor, ha mondjuk Tibi bá megszólal, csak ezt nehéz a grafikonon előre jelezni, kb. akkor szokott bekövetkezni amikor szarban a forint. Szerintem amúgy szép lassan mindenki, csak legyint rá egyet.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)