Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
hetes RSI 49.73 az utóbbi 2 hónapos gyertya test alja 380 körül van, legalacsonyabb pontjuk 378 és 380, bízom benne, hogy ez alá nem nézünk most le, még akkor is, ha trend van lefele.
Meg határozott fejrázással. Igaz nem az illetékesektől, ők hallgatnak hanem a pártcsládjaiktól. Biztos hurokba teszik a nyakukat es kockára a politikai karrierjüket eu valasztások előtt higy penzt oszthassanak. Így megy ez.
Hetesen most érinti az emelkedő bolllinger-t, RSI a padlón, mondjuk gyertya az SMA alatt. Szerintem még egy 380 körüli visszateszt benne van, aztán long.
eur huf 1d: https://kephost.net/p/MTAwODYxOQ.png a két kék elég rossz scenario long szempontból. 377-378-380,5 épp egy vonalban van. (lila) narancs: a tetők ott is egy vonalban vannak, a két utolsó gyertya pedig annak a vonaláig jött le. a narancsnak és lilának így van jelentősége? vagy csak a szint számít, a 378 avagy 377?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)