Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Államcsődöt az jelentene, hogyha ennek ellenére pánikszerűen próbálnák visszaváltani fél-háromnegyed évi kamatot eldobva (10%). Na az lenne egy érdkees esemény.
Furcsa ez a mai mozgás azok után, hogy tegnap du/este szintén erősen negatív hangulatban mennyire tartotta magát. Persze lehet alacsony volt a likviditás
EUR USD nem mozog, stagnál, csak a tőzsdék esnek, meg a forint- EUR HUF 384.1 4h boliközép: elég jó erővel támadjuk, a tető 386.0 Nem akarok előre inni a medve bőrére.
Igen. Maradvány max 30, ha sikerül eladni 60-nál, dupla nyereség. Vagy az igazán bátrak, megvárják a kamatdöntést. Nem akarok tanácsot adni. Mindenkinek magának kell meghozni a döntést, hogy tartja vagy dobja. Nekem a hétvégi swap már megvolt 0,4HUF egységgel, én kivárom, ez a saját döntésem!
Na, lehet ma még megússza a TL56? Úgy számolom, hogy kiütés/veszteséges zárás esetén is jócskán pozitív marad az EUR/HUF longcertizésem mérlege októberben. Akik meg bátorak voltak tegnap du, ma szép hasznot tehetnek zsebre
Nem én csináltam. Ezt megnyitod: https://www.tradingview.com/symbols/EURUSD/ Görgess az árfolyam alá: "Ideas" = ötletek. Vannak itt rövidtávú, hosszútávú dolgok is. itt találsz 3 linket rögtön. Ha nem találod, szólj, és belinkelem őket.
Köszi ezekért. Csinálnál egy EUR/USD-it is? Abból próbálnék rájönni, hogy USD/HUF visszateszteli-e a 365 környékét. Bár kis longom van, de nem akarom olcsón dobni.
Nézem ezt az Esrte Trader-t, nyitottam is egy demo számlát, de mivel itt nincs TBSZ (?) nem hiszem, hogy éles ügyfél leszek, sokallom az adót... Ma zárom a TL56-ot, úgy látom, a jövő héten garantált a kiütés. A TL57 illetve az EURUSDTL36 természetesen még marad, sőt, a most felszabaduló tőkéből is TL57 lesz.
Komolyabb elemzések 350 fele mutatnak. Én akkor hiszek a 350-ben, ha az MNB leáll a kamatcsökkentéssel idén, tekintettel az amerikai hozamokra. Na akkor igen, óriási szakadás-tűzijáték lenne. Az érem másik oldala, magas kamat = nagy veszteség. Ez egy régebbi: július 2023.07.12-es chart és várakozás ("farkasfu")-től. https://kephost.net/p/MTAwNDQ5Mg.png Érdekességképpen ott van a 386.2, ami jó ideig kitartott. Sz@r napra számítok, de tartom a pozit, 1,5x ekkora bukóban is ültem már, bár most kevesebb a hitem:D (próbálok egy jobb kiszállót elcsípni, nem az alján eladni pánikban)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)