Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A héten a TL56 korlátja: 381.57, jövőhéten: kb. 382.35 (gyakorlatilag KO-val kezd, ha nem változik az árfolyam) Nem hiszek ebben a kiütik a certit és fordul scenarioban. Jövőhéten kamatdöntés, az megint hozhat egy kis fordulatot, HA 100 bp-vel csökkentenek, vagy ha semmivel vagy csak 50bp, akkor az irány folytatódhat simán.
Életemben nem certiztem,nekem kicsit fejszével krumpli pucolás. Ezen kívűl wishful thinking is lehet,hogy mindeki longot vesz. Nem tudom. Vagy nem olvassák ezt a fórumot :) De ezekkel a certikkel az a baj,hogy nyilvánosak a mennyiségek, és egy kiütés után simán mehet északnak,csak előtte kaszálnak a nagyok.
Bocsánat a sok kommentért... Én azt nem értem, hogy ha ennyire "egyértelmű" az irány, miért nem vesz senki TS certit? miért csak TL-t vesznek? Mert olcsóbb? dehát buknak..TS-sel meg nyernének.. Tök logikátlan.
"Ott lesz az érdekes, annak a kifizetése." Ki fogják fizetni. Nem erről beszélünk, de mára engedjük el ezt a kérdést! Ha az alkalom úgy hozza, majd visszatérünk rá.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)