Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azt azért megjegyezném, amikor a 385,0-ra voltunk rátapadva, fél óra múlva zutty..most amikor a padlóra vagyunk rátapadva..akkor ki tud tartani a forint, érdekes.
Egy éve megy a hitegetés,nem csodálkoznék ha az Eu pénzek érkezése miatt realizálás kezdődne . Jobb ebből időben kiszállni:) Mindenesetre 370 környékére lecsuszanhatna előtte. Addig én nem bolygatom.
Közben a magyar piacot (indikátor OTP-vel) nem kezdték el venni, sőt csorgunk lefelé. Ahogy ezek zajlani szoktak, lehet kereskedési időn kívül leszúrunk egyet certikiütés magasságába, oszt jónapot. Tartós erősödésre továbbra sem számítok októberben, ha lesz is komolyabb hír a pénzről, az még néhány hét
Még ott sem dőlt el semmi (EUR USD) Ami furcsaság, a lengyel kormányválasztással kilőttek a bankpapírok árfolyamai (talán az EU-s pénzek reményében), ellenben az OTP esik. Tehát ha jönne is EU-s pénz, akkor miért esik?
Alakul a 361es dollárocskám. Az USDHUF charton látszik igazán tisztán,hogy fibo 38nál fordult. További meglepetések jöhetnek, és VIP kiszállók a forintból.
Mindkét szemem a pozi záráson volt, HA elkezdene izomból esni. 383,0 visszateszt, (investingen ez 383,2), ha nem megy fölé, csak visszateszt...akkor bajos:S
Ellenben most:" A Prémium Magyar
Állampapírt a Kibocsátó lejárat előtt nem váltja vissza. A Prémium
Magyar Állampapír névértékének visszafizetése a lejáratkor egy összegben esedékes."
Nem éppen... Akkor éppen megnyeklett a forint, ha ott nem engedik a MÁP+ ból kilépni a befektetőket, akkor az egyenlő lett volna az öngyilkossággal, ott összeomlott volna a forint...
Az Erste Traderben van egy termék áttekintése fül, ahol elemzések vannak ezeket a szinteket jelölte meg: Fibo 0,786 388,095 Fibo 1,000 385,04 Fibo 1,272 382,519 Fibo 1,618 378,549 Én már felkészültem a 383 alá szakadásra....ha nem szakad esetleg, öröm és bódogság. TL56: 381.5742
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)