Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Éppen írni akartam,h itt volna már az ideje,h eleengedjék a 360-at usd huf-ban, akkor talán az eur huf is el tudna indulni. "Nyugtával dícsérd a napot".
Nem mondtam, hogy van értelme, de mikor kamatot csökkentett az MNB az első reakció mindig erősödés volt, utána meg az első jó hírre szakadt akkorát mint kisgömböc seggén a nadrág gugoláskor.
Értem, és aktuálisan? _D Nem tervezem 10 évig tartani a TL56-ot, sem a TL57-et:D EUR HUF 385.0-ról jó lenne pattannia TL pozisoknak, és nem bezuttyanni alá. Egyrészt 383-387 közepe, a "gyengülés" 50%-a, hátha megy tovább. Remélem jön USA, aztán odaver a forintnak is.
Egy ország ki tudja nőni az adósságot, ha a GDP megfelelő arányban nő. Nálunk a GDP konkrétan csökken. Igaz, idehozzák a kimondottan alacsony hozzáadott értékű termelést (vö. akkugyár) kozmetikai célzattal. De az sz.rt se ér, megtermel 100 Eurót a random cég, 10 alatt marad abból az országban adó és bérek formájában. Ha filippínók fogják nyomni az ipart, akkor még kevesebb. Ezzel egyidőben az államadósság, a mérleg másik nyelve szinte exponenciálisan nő. Rádásul tolódik el az irány a devizában jegyzett adósság félé. Azt még elinflálni se lehet. Persze horror kamatok mellett, mert az országnak mintha lenne egy pici kockázati felára a környezetéhez képest. Az lenne a furcsa ha nem várnánk, hogy bajban leszünk pár év múlva! A kicsinek van valami 10 éves terve. Nem tudom maradt e annyi kivitelezni. Gondolom jó lesz az ötnek is és legalább megment egy kört vagy réteget, lehet találgatni hogy melyiket.
Visszajöttek elég hamar. Csak néha tényleg direkt szivatnak, szerintem. Van úgy,h egy 1.5 HUf-os felszúrásnál elmegy, mire visszajön , 1HUf-ot visszakorrigált, pedig az rengeteg.
Ez a magyar certi piac rákfenéje. Nem tudom, hogy működik a rendszer,de csinálhatná ezt robot is és hasonlóan lehetne likvid,mint a forex. Szerintem sokkal több embert vonzana.
Szóval még 1x.Csak miattam ne tartsátok a pozit, Bálnák nem mozdultak rá a gyengülésre, "a 10k-s érdeklődések elmaradtak, egyelőre". usd huf visszajött 361-ről, 359.5, teszteli a 360-at alulról. eur huf 5 min 5 perces - https://kephost.net/p/OTgxNzM1.png közben az utolsó gyertya visszajött 385.9-re. Sok sikert annak, aki tartja, aki benne van (TL)!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)