Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Miért idézik a Magyar Nemzetet? Ami miatt az '56-os forradalmunkat lefasisztázó könyvet, a mosdató orosz nagykövetségi állásfoglalásnál befejezi a cikk. Azt már "elfelejti" megemlíteni, hogy megszerezték az ominózus tankönyvet és tényleg az van benne, amit korábban megírtak a magyar sajtóban. https://www.portfolio.hu/global/20230912/putyin-hibat-kovettunk-el-magyarorszaggal-szemben-639149
Szerintem azt kezdik árazni, hogy ahhoz hogy kimásszunk vagy ne süllyedjünk mélyebb recesszióba, ahhoz bizony gyengébb forint kell, ahhoz viszont vágni kell a kamatot.
Próbáltam keresni a mondatokban a rációt.De se szabad munkaerőnk, se erőforrásaink, az infrastruktúra is romokban, aztán észrevettem, hogy ez egy véleménycikk a Magyar Nemzetben. Így már értem, most már csak azt nem értem, hogy ezt miért veszi át egy szakportál!?
Próbálom érvekkel alátámasztani. Ha ti máshogy látjátok, időben tipli! 4h boliközép 386.0 megcsípve. a bolitető 389,7, esetleg lehet egy új 389.5, de le is fordulhat a 4h boliközépről, és mehet 383 alá. napos boli közép 383 környéke volt, egyúttal MA200: 382.95 tegnap.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)