Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az olajra chart alapján én is még várok emelkedést. Tavaly év végén két javaslatom volt egy dedikált fórumon,az egyik az olaj,a másik az arany. Sajnos mindkettő bejött. (nem fundásan javasoltam,simán chart alapján). Bőven agyonverhető volt a PMÁP,még leadózva is.
Gázolaj egy hét alatt 25 forintot drágult. Ez biztos nem épül majd be a bolti árakba, és tutira hiteles lesz az 1 számjegyű infla. Ha a forint elszáll,a 800-as benzin simán reális,de felette sem elképzelhetetlen. Mert ugye Brüsszel miatt kell emelni. A NAV továbbra is emelkedést vár még.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy "szintet lépett a forint." USD HUF 360-ot tartják, próbálják, tegnap a 357-et. Miközben az EUR HUF ezek stabilitása miatt képtelen tovább erősödni. Certiknél megint azt látom, mint 382 körül. Csak TL vevők vannak (bár ma kevés), TS mozgás 0.Várom a rakétát, felfele. (ettől függetlenül benne van, hogy beszakad "má megint", mint 382-378, de remélhetőleg nem)
Jövőhéten 378.2! A 60000db-os bálna azért elég durva, még kis embernek is. Én a kemény 3000db-ommal eltörpülök mellette. Ha kiütnek, jön a keménykedés a TL57-ben!
TL56 korlátja 377.2 körül van... Én nem látom, milyen reálisan esélyes jó hír tudna minket odaröpíteni rövid távon. Szóval én nyugodt lennék. De mondom ezt úgy, hogy nincs certim. :)
EUR PLN gyengül EUR CZK erősödik. EUR (usd ellenében) erősödik. érdekes néha a lengyelekkel megyünk, most meg a csehekkel/eur farvizén. Mutyizás van. EUR USD erőlködhet egyet 1.068-1.07-ig, én ezt belelátom még a mai napba, ami tarthatja a forintban az erőt, kicsit. A lényeg, hogy ne menjen 383 alá, ez a lényeg, a mi szempontunkból. Péntek (+ néha a hétfő) általában erős a forintnak, a hét további része kedd-szerda-csütörtök borús. Amúgy kritikusnak tartom a mostani TL56 beszállókat, így a magamét is, hiába jött közel 100k certi-bálna (tl56 70k, tl57 25k), de azért biztatóbb mégis, mintha nem lennének.
Megrajzoltam, matekoztam egyet. https://kephost.net/p/OTgzMDk4.png Ez alapján: TP: EUR HUF 400A számok magukért beszélnek. Aztán persze lehet, hogy borul a forgatókönyv. Elliot Wave 5 készül, ha... Sok feltétel adott: EUR USD Napos MA200 (1.0827), EMA200 (1.072) alatt. Napos EUR USD MA50 közelít 1.0928, MA200: 1.0827 felé., hamarosan halálkereszt, ha folytatódik a trend. Hetes EUR USD MA50: 1.0686 alá bement, egyelőre. EUR HUF: Aranykereszt(MA50&MA202)-en csücsült az árfolyam 383 környékén. Napos boli közép felett van. Ami segíthet a forintnak: Forró pénz (carry) + péntek.
Hinnye aztakupoláját! Dö idegös máma reggöl a kis népNEMZETTHY bötyártaléérjunk. Pedig szél sincsen aminek rángatnia kéne a kis nylonacskót. Máma úgy nézön ki a tányállás, hogy a zlotyival mögyünk éppen, vagy felötte. Hortobágyi csüngőhasú pöngőnk máma ballábbal költ föl, rájadásul a kutya oda is piszkított röggelrö az ágy mellé ez meg belelépött és csak úgy jött föl a friss anyag a lábujjai között, mint az árfolyam. https://imgur.com/a/rum93aH
Árspekuláns.. Nekem erről a szóról az MVM, az EON, és hasonló cégek jutnak eszembe. Merthogy ott is valahogy nem a világpiaci árak érvényesülnek, és a villanyszámlák átmókolása is parádés, napelem tökéletes példa.
Költői kérdés ? Gondolom aki majd használni akarja a pályát :D. Azért undorító, hogy a fizetések messze nem nőttek ilyen mértékben (KSH mese újságai írjanak bármit is), és hogy más környező országokban meg látni, hogy ezt mennyivel másképp is lehet
10 napos autópálya matrica ára személyautóra Ausztria eur %-os emelkedés Mutyisztán FO$rint %-os emelkedés 2021 9,50 +1,05 % 3640 + 4,94% 2022: 9,60 +3,10 % 3820 +43,97% 2023 9,90 5500 +16,36% 2024 ? asszem 6400 G.ci multik Ezt az emelkedést ki és HUN a túrós répában fogja kifizetni?
És igen, tegnap furcsáltam, hogy miért úgy húzod a trendvonalat, hogy a 378 nincs benne, ez is benne lesz az ábrámban, ennek a megindoklása, szerintem is miért nem "valid" alj a 378.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)