Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
5,5 kerskedési nap + majd 14 FO$rint gyengülés FO$rint +3,08% alapkamat 13%, semmi különös hír, jól tart a 14% egynapos, zlotyi +2,71% váratlan kamatvágás 6%-ra usdeur +2,01% korona +1,13% alapkamat 7% román lej +0,46% alapkamat 7% bolgár leva -0,01% alapkamat 0,49% ha jól látom szerb dínár -0,02% alapkamat 1%
Van egy pont ahol a wise olcsóbb, nekem az ingyenes csomagom van a Revonál annál munkanapon 1000€ ig ingyenes a revo árfolyamán. azon felül 0,5 % és hétvégén 1%, nagyobb összegeknél lehet még nagyobb csomagnál ingyenes. Én revonál az appba beírtam 1k €-t illetve Wisenál az online kalkulátorba beírtam ezeket összehasonlítva nekem eddig revo volt a jobb. De lehet a te tapasztalatod más. De utcai váltó még egyedi váltással se tudott ennek a 2-3 Ft os közelébe jutni.
Hasitasival és helyben váltással jössz ki a legjobban, Bobooo-nak pont EUR kp-ra lenne szüksége (e-mailben esetleg) vagy felhívsz útba eső autokereskedőt.
Tényleg? Én még sohasem láttam, hogy a Revo jobban váltott volna, mint a Wise. Nem az átváltási izéket néztem, hanem beírtam ugyanakkor 1000 euró váltását forintra, és mindig a Wise volt olcsóbb.
Ha máskor is kellhet érdemes lehet revoluton a fizetős szint. Mondjuk az is csak párszáz eurós szintig ingyenes készpénfelvét, nem párezer, de esetleg nézz utána.
Egy melóst kell kifizetnem. Ha előre utalok szerintem nem látom többet, utólagos utalás neki nem jó gondolom hasonló okokból. Nem ismerem a helyi folklórt, itt a munka elvégzése után jön postán a számla, átutalom és kész.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)