Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Másik topicból copy paste: usd huf 1h-s, ahogy én látom: https://kephost.net/p/OTgxMzE5.png Egy kicsit lefele várnám még az usd huf-ot, így az eur huf-ot is. usd huf 357 / 356.5, az volna a logikus, hogy ezt visszateszteli, nem pedig 358-ról fordul: ezt jelöltem a zöld karikával. kék
vízszintes, kék szűkülés, kitörést várnék, mivel eur huf 2h rsi 27,
gyanús. valahogy a sárga és a lila találkozásánál tesztelheti mindkét
"csatorna" tetejét. Kitörés: fel: célár ismételt 365 (4h bolitető) Letörés: le:: 354 Ami szintén megfigyelhető: Baljós jelek, eur huf 4h bolialjt alig-alig tudja lefele tolni. eur huf 384.5-ön ül. Innen tört ki. Vagy hamarosan csinál egy 1HUF-os letörést, és elkezd erősödni, vagy jön egy szép rakéta, "hétindító" a Hold fele.
Múltheti várt infla, rosszabb lett, vagyis magasabb. Büdzsé adat ultra k@k@. Mégis mire erősödne a forint? Jönnek az EU-s pénzek valami kiskapun keresztül? Többet fognak ellopni, nem a gazdaság fog jól járni vele. Rossz gdp adatok, rossz büdzsé mellett. Persze árazhatjuk a jövőt, hogy jobb lesz, de hamarosan indul a fűtési szezon, valaki elfingja magát, rögtön ugrik a gázár, pedig hol van még a tél, a hideg? Mi lesz ,ha most tényleg hideg lesz, és nem állunk meg -5-10 fokoknál, hanem tartós hideg? Akkor jöhet megint az infla+++
Gratula! Már csak az a kérdés, hogy innen merre tovább. A másik topicban 377-et tartanak "reálisabbnak", szerintem meg csak pihi van az újabb fel kör előtt.Kerestem hasonló mozgást kerestem. https://kephost.net/p/OTgxMzEz.png Beszámoztam a napos gyertyákat, a jobb oldalinál 2-t szándékosan kihagytam, "töltelék". Ha a hetes aljakat összekötöm, akkor nem várnám 377-re, max 382 környékére, de ezt már többször írtam, az utóbbi pár napban.
4h boli alj 383.7, rsi 39 napos boli közép 383.75 2h-n szépen sávozik lefele, boliközepet sem érintette meg. 385.2-n átment lefele, vissza van tesztelve, lefordult délre (384.8), átmenetileg.
Forint egyre jobban el fog válni az eur/usd mozgásától. Innentől már gyengülés lesz év végéig. Okok: Esetleges S&P leminősítés decemberben, őszi szezon mindig rosszabb forint szempontjából, EU pénz továbbra se jön, Giga MNB veszteség...
Azzal, hogy ellehetetlenítették a Digit, lenullázták annak az esélyét, hogy Magyarországon valaha is verseny legyen a mobilpiacon is. Màr évtizedek óta bagó áron mobiloznak az osztrákok.
Már most sem sokat ér. Mai nap mérlege. 2 felnőtt fürdőbelépő 10 000, egy szolíd ebéd 2 személyre 10 000, hazafelé egy Nizoral sampon és egy Panthenol hab 10 000. Őszi kikapcsolódáshoz nézek hasonló kategóriában, hasonló ellátással üdüléseket 1 hétre, 2 személyre. Horvátország kb. 210e, Ausztria 210e, Magyarország 350e. Magyarországon 300e-nél kezdődik egy októberi üdülés, de abban szinte nincs semmi. Itthon sz@rt sem ér már a pénz és ez nem a szolgálatók cagy nem a kereskedők hibája. Most néztem. Ausztria Lidl Mobil 1500 perc 50giga net 9,50!!!! Nálunk meg most fog 20%-ot emelni a fideszfon. A legolcsóbb csomagja is 3-4000 körül kezdődik,de azzal csak füstjeleket lehet küldeni. És akkor azt mondja a másik topikban a szakértő, hogy őt nem érinti az infláció.
+ Forint nyomtatással egyértelműen gyengülne a forint. napos pókháló https://kephost.net/p/OTgwOTE1.png amit írtam,h hasonló a mozgás a 373-tól induló felmenetelhez képest. ott is egy relatíve gyors emelkedés visszateszt volt
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)