Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
TL56-ot már nem merem higítani, hiába nagyon magas benne az átlagáram (165,55). De hétfőn tervezek egy pakk TL57-et, mivel továbbra sem látom, hogy miért ne indulna meg északnak az árfolyam.
"az ipari fogyasztók veszélyhelyzeti rezsitámogatása" az erre elvont 32 milliárt tuti, hogy baráti "ipari " cégeknek a támogatására ment és nem egy teljes ipart átfogó valóban rászorulási alapon.
Jöttek a bálnák ma 383nál, olvastad? Én csak 2000-t vettem, közel a hétvége, szar a spread. Hétfőn is veszek, ha jönnek újabb cethalak, és ha addig nem raketazik
Te mégis milyen jó hírt tudnál itt elképzelni? Hogy jönnek az eus pénzek az szerintem idén kizárva, nem véletlen vették fel a hitelt. Hogy vége a háborúnak? Ez is elég irreálisnak tűnik és amúgy sem tudom mennyit segítene a forinton. Én ezt valahogy úgy képzelem, hogy Virág Barna egyszemélyben tartja a forint jelenlegi árfolyamát, de kérdés meddig engedik a Karmelitából ezeket a magas kamatokat.
Olvastam kb. egy hónapja, hogy a VIX nem túl meggyőző, mióta nagyon rövid lejáratú opciók vannak. A USD/HUF viszont nagyon jó hírre tudna innen délnek menni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)