Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A forint bikásodik, pedig reggel még temettük. Ettől függetlenül én beálltam már longba. kb. itt ezen a szinten.ma200 d 385.2 ma100 1h 385.0 ma100 w 383.6 Kivárás.
Tudom lassan feltehetem az alu csákót, de ebben én azt látom bele, hogy az akkugyárban dolgozó ottani vezetéssel kommunikálni nem tudó munkás, ha munkahelyi balesetet szenved (ami volt pár a közelmúltban) akkor ne a munkáltató legyen felelős, hanem a dolgozó.. gratulálok! https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230816/eletveszelyes-torvenymodositasra-keszul-a-kormany-surgosen-egyeztetest-kovetelnek-a-szakszervezetek-633849 Egyik hírben volt, hogy "dolgozott már hasonló helyen így tudta".. aztán mégis nekiáll szétflexelni azt ami szét is lehetett volna csavarozni... Innentől nem fogják tusolni a munkahelyi baleseteket mert nem a CEO a végső felelős érte... vicc.
Holland kolléga kérdezi mit röhögök,mondom neki a hireket olvasom Tudja,hogy szarok az utak és,hogy a gazdaság egy lefingott nulla magyarban, mondom cukrozzák a taknyot,ahelyett,hogy a kutyapártos aktivistákra rázavartak volna nyolc rendőrt három útjavitó munkást kellett volna küldeniük,mert ugyan a munka nem lett elvégezve de feleslegesen nyolc embernek adtak valami pótcselekvést. Szóval röhögött velem a holland is. Ezért nem lesz magyarországból soha semmi srácok,nyavajgás,lopás,pótcselekvés,mások hibáztatása. Kábé ezek amikkel tele van minden padlás.
Virág Barnabás beszéde alatt hogy lett 379-ből 377? hogy tudott erősödni? Utána meg hogy hogy nem 377-ről felmentünk 381-re. Eldöntöttem, hogy a tegnap eladott certimet visszaveszem olcsóbban. 184 vs. 168, egyelőre "jónak" tűnik.
Font Sándor azzal riogatta a rajongóit pár napja az oldalán, hogy milyen szuper lépéseik voltak, de ha Gyurcsányon múlna, nem lenne egyszámjegyű infláció rövidesen. Mindez 13 év 2/3 után. Agyrém.
Kommunista pártpropaganda szerint minden jó még így is, 2019-hez képest jók az adatok. Kar, hogy nem a tatárjáráshoz viszonyították az összehasonlítást, úgy még szebbek lennének a számok.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)