Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egész szépen tartja magát 400 alatt a 15% segítségével, ami alig több, mint kétszerese a szomszédok kamatának! Szép teljesítmény! Van mire büszkének lenni! Simán megér évente ezért kifizetni pár ezer milliárdot! A baj, hogy a Fo$rint ettől a 15% os viagrától is csak félárbócon "álldogálni" 365öt, miért nem értük el? Meg az az alatti szinteket? Covid óta 337,195ről mindenki szépet esett, de sokan visszakorrigáltak rendesen, MI nem: FO$rint +13% 381,x zlotyi +3,52% román lej +2,79% usdeur +1,08% szerb dínár -0,42% cseh korona -5,6% 318 lehetne a FO$rint, a nem tolvaj gazdaság mellett de 381 https://imgur.com/a/YYZWxSY
Valaki megajándékozott vele, 122 volt az alja. 120 mégis elkelt. A 2000-3000-5000-10000db-osok még tartják mind. Órás boli nagyon beszűkült. TL Árjegyző eltűnt, nagy elmozdulás jön.
381.8 körül kapnál 120-ért. 12:30-ig vártam volna egy iránymutatást a forinttól, de "eddig" semmi. 382.1 környékre eléggé betonfalnak tűnik. Majd kiderül.
Amúgy egy worst case scenario,ha beesik, nem tudom,Kína megment e minket. Például Németek belassulnak, autóipari megrendelések ennél is jobban visszaesnek,bóvliba raknak minket,USA recesszió év végétől,Kínai ingatlan és pénzügyi para, és hamar búcsút lehet inteni a 380-nak. Meg a 400-nak is. És nem lefelé.
Azt mindig gálánsan kihagyod,hogy egyrészt valószínűséget kapott,másrészt azt is kihagyod, hogy milyen időtávon? Kb mint az öszödi beszéd, ki van ragadva egy részlet, és ezt mantrázod magadnak,a teljes képet meg túl kínos lenne nézni,meg nem is mutat jól a propagandában,a lá Megafon.
Anno sokan írták, hogy előbb lesz 400, mint 385. És 382-t ütjük másodjára. én max 380-ig vártam, de látszólag elfogyott a kraft, átmenetileg. Majd kiderül.
Pont ugyanolyan a mozgása, mint múlthéten, 382.0-t nem tudta átvinni. Nem zárt alá 4h-n. 4h RSI közel 30ról fordult. Napos RSI 48,9 A tömeg szerintem árulkodó jel, hogy hova tart a HÉTEN. Nem azt mondom, hogy 400 lesz 1 hét múlva, de a héten lehet egy kis felfele menetel, amit sokan megjátszanának.
Lehet én vagyok túl konzervatív, de 1:35ös tőkeáttétel kicsit erős. Kevesebb, mint 3% erősödés kinyírja a tőkét. 370 meg még simán benne van a pakliban.
Eldöntöttem még pár napja-hete, hogy ha látom a tömeget megmozdulni, akkor követem a tömeget. A tömeg most TL -re fogad. 122-ért vettem 3000db TL-t pár perce (TL56).
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)