Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen, nekem is van ilyen Rafi kártyám. Alapból nem ingyenes a számlaváltás a kártya mögött, de 2025. dec. 31-ig akciósan nulla ha az app-ban változtatom. Devizaszámláknak nincs számlavezetési díja, ezért tartok EUR/USD/CHF/GBP számlákat, és bármelyikre ingyen befizethetek valutát a pénztárban. Aztán az Okoskártyával feltolom Revolutra ingyen, onnan meg már lehet utalni, váltani, stb.
Erste megcsinálta ugyanezt. Kártya mögött tudod változtatni a terhelendo számlát. Persze Erste-t csak az ellensegeimnek ajánlom, de leginkább nekik se, mert annál jobban szeretem őket azért.
Revo fizetesek banki cimzett beirod a iban modon a szamladat es hello par perc ora alatt ott van igyen. Ez a rafi megoldas penge tobbiek csak nezhetnek.
A raiffi aplikációban ingyen lehet a forintos kártyát devizakártyává "változtatni"- és vissza. Tehát nem kell külön sem USD, sem EUR kártyát tartani. Hozzárendeled azt a valutaszámládat, amelyiket csak akarod. Én abban vagyok elakadva, hogy revoluton eddig csak vásárlásokat bonyolítottam, még nem tudom hogyan tovább. Nekem K&H-ba kellene Eurot küldözgetnem, mert a befizetés 0,45%, ha jól emlékszem.
Változik a világ! Régen ha alternatív,nem magyarországi szolgáltatóról volt szó,általában hamar a Saxo neve került elő,ma már nem említi senki, pedig magyar ügynökei is vannak. Én ha jól emlékszem 2012-ben nyitottam náluk számlát (orbánék akkor is kevertek valamit),amit aztán a feszültség oldódásával mégsem élesítettem be.
Kartyas vasnal nincs semmi sarc rajtunk. Most otptol kellett utalnom amcsiba, 0,45% plusz meg 25 dollar az atmeno banknal. Borzalom penz. En mar csak revo.
Ma alakul maradék forintos befektetésem euróssá tervek szerint, sok gombnyomkodást kivánok és sok hosszú piros vonalat. Mato egy zseni, és sok várakozással tekintek varga miniszter úr mnb tevékenysége és nagy márton csúcsminiszter úr mindenható gazdasági eredményei irányába. 90+% devizából. Továbbá a sors játéka folytán nemsokára lejár az útlevelem, a hónapban cseréltetem, úgyhogy tíz évig az fog benne szerepelni hogy az eu polgára vagyok, ha a drminiszterelnök úr végtelen bölcsességében másik unióba csatlakozást talál helyesnek. Holy-holEy-sakrivalenojti.
Asszem a Curaçao kislakásba ezzel a szöveggel gyàrtatok egy konyhai falvédöt . Téháiksz.
Törölt felhasználó2025. 01. 10. 09:00
Ma az NFP USA adatok miatt némi dollár erősödésre számítok. Lehet érdemes USD/HUF fedezeti certfikátot venni?! Mivel 14:30 az adatközlés így ha nem jön be a stop is még használható marad biztosítókötélnek a BET zárásig. Vagy Forex ….
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)