Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Sziasztok, látom sokan kereskednek certikkel. Jó ideje forexezem, de ez valahogy kimaradás nekem. Leírnatok, hogy miért ezt valasztottatok? Főleg az érdekelne, hogy amennyire láttam nem mindig van piaca/jegyzése, ráadásul ha jól értem van egy álszent és idő ahol automatikusan zár. Tudom bonyolultabb téma, uh nem a full működése hanem a sima fx kereskedeshez kepest az előnyei érdekelnének leginkább. Koszi:)
Úgy jó három éve dobtam lendületböl a középsö ujjamat,és leléptem a vérbe. Zártunk mindent,nulla volt a vége. Szabad emberként elmentem 1600 km odébb felépiteni ami lejetetlen. Jelentem tisztelettel,sem az orbán takarodj sem a forint árfolyam nem érdekel. Ami a lényeg,éhenfagytunk meghaltunk borzalom mindenki maradjon nerniában a nyugat egy borzalom.
Az tény, hogy most sokkal labilisabb a Forint mint az év első felében volt de lehet még egy két gyertya lefelé mielőtt megint kiütik majd. Először le 380-ra utána vissza 395-400 köré :-)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)