Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
szeretnek en is ilyen miniszter lenni, barmikor lehessen felteteles modban beszelni, aztan ha 3 honap mulva kiderul, hogy tevedtem, akkor sorosbrusszelgyurcsanyelmult8ev.
A rubel is milyen szepen erosodott a haboru indulasa utan, amiota mar nem volt konvertibilis. Aztan masfel evven kesobb utolerte oket is a valosag. A forinttol se varok mast, egyik nap majd azon pattog Geza, hogy az 500-as lelki tamasz se tartotta meg es robogunk a 600 fele.
Marci :))):A gazdaságfejlesztési miniszter reagált a második negyedéves GDP-adatra, szerinte a harmadik negyedévben már erőteljes felpattansára lehet képes a magyar gazdaság.
A szar is jó.Kabaré: a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A kormány szerint a gazdaság alapjai stabilak: a foglalkoztatottság továbbra is rekordszinten, a munkanélküliségi ráta az egyik legkedvezőbb az Európai Unióban, a mezőgazdaság és a külkereskedelem teljesítménye erős, az inflációt csökkenő pályára állították. Bár Magyarország továbbra sem kapta meg a neki járó helyreállítási forrásokat, a magyar gazdaság teljesítménye 4%-kal haladja meg a járvány előtti szintet, miközben az uniós átlag 3,1%. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Azért itt most pár nagyon nagy nevű elemző igencsak benézte a GDP-t. Vagy nem szóltak nekik,hogy még nem szabad optimistának lenni, vagy már ők is elvesztek a sok kamu adatban. A forintot a kamat tartja (még), de már hullik le a vakolat az öreg színészről,és jönnek elő a ráncok.
Nincs itt az ideje a gyengülésnek...A carrynak ia működnie kell még...korai. Kis fehér gyertya a hónaposon. Negyed éves átfogó nem valószínű, szeptember vége 380 alatt kicsivel. Tévedés joga stb.
Nem értem. Most akkor ha a baloldal lenne,akkor nem lenne recesszió? Vagy már teljesen összezavarodtam. Most mi a jó,ha csökken,vagy ha nő a GDP? Nem vagyok matematikus.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)