Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ne aggódj, gondosan beleírták a szerződési feltételek közé, hogy nem kötelesek minden pillanatban árjegyzőt biztosítani. Az árjegyző is ember, van, hogy pisilnie kell, kimegy kávézni, stb.
Van erre egy szabály, hogy a kereskedési időszak hány százalékában kell benn lennie az árjegyzőnek. Azért tudom,mert egy ismerősöm perre vitte egyszer,hogy egy giga pakkból nem tudott kiszállni.
csak megfigyelésből beírom: 387.5 EUR TL TS nincs árjegyző. USD TL TS van árjegyző. csak az EUR HUF-nál nincs. Az ilyenért jól meg kellene bírságolni az ERSTE-t. Legutóbb a 389 fölé lövésnél tűnt el, majd visszajött 388.5 alatt. 5-10pötty.
Jól láthatóan dollár erő van (vagy EUR gyengeség, vagy nevezzük bárminek) Rossz magyar GDP adat, és a 200napos alá akarunk menni erővel, engem csak ezt zavar. 4h-n boli középről (egyúttal a 386.0-ról) pattantunk. Meglássuk mi sül ki belőle.
Korábban példaként hoztam fel, hogy a forint egy haldokló beteg,akibe a kamatemelésekkel beletoltak egy lórúgásnyi morfiumot. De ugye ez is csak ideig-óráig fog hatni,h a az alapvető bajok nem oldódnak meg. Márpedig jelenleg nem azt látom,hogy megoldódnának.
Nem úgy tűnik az USD, mint ami gyengülni akarna.Szépen 10 pipekkel halad lefele a tető. 1.093 1.092 1.090 1.089 Óráson egy 1.085 simán benne van. EUR HUF 1 órás chart. https://kephost.net/p/OTY4Mzgy.png óráson emelkedő aljakat összehúztam, illetve a tetőket. MA200 megtartotta, pattant usd huf kritikus szinten: 356, sokadjára ütjük alulról.
Itt a kérdés csak az időtáv, én nem azonnali (értsd fél éven belüli) 500 as EUR-t várok, bár akkor, ha EUS pénzek kifutnak a határidőből és fixen bukjuk az mint 30 Ft os ugrás lesz szerintem, utána pedig minden szélrezzenésre kicsit gyengülve lecsorgás.
Forintot csak felfelé.... A stabil forint is milliárdokba került az MNB. nek és az országnak. .... Az unortodox gazdaságpolitika benyújtja a számlát..... ahhoz, hogy stabilizálódjon a forint, hiteles gazdaságpolitika is szükséges.... Ez meg ugye eléggé távol áll az ország vezetésétől....... Kínával és az oroszokkal ez nem fog menni, könyörtelenül ítélkezni fog a piacgazdaság.... Leszakadás fázisa a térségről elkezdődött....
ha az 1.0850 elesne, akkor bejohet az 1.07 amit irt itt vki par napja, azt amugy nem indokolna semmi max ha lengyelek harcba szalnanak ott a hataron v ilyesmi
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)