Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem tudom, az oldalon nincs általános díjjegyzék. A Concorde sosem volt a legolcsóbb, viszont lehet velük egyezkedni. Nem vagyok ügyfelük,csak láttam a hirdetést.
Szerintem orbán erősen bátorítja ennek az eszmének a követőit. Mondhatni élére állt, még ha sokszor nem is ő mondja ki a durván vállalhatatlan szavakat.
Az emberek öleget szenvednek a kapitalista rsz igazságtalanságai miatt és gyün egy kormány aki az állam az emberek pénzét (mindekiét) sajátjaként használja célzott osztogatásra ( lopasra) nyiltan ahelyett enyhítené a kapitalista rsz igazságtalanságait. Nyiltan elönybe részesítve a nem rászoruló ,gazdag családokat kimondottan. Mindezt csak a hatalma megszilárdítása érdekébek és gyülöletből teszi amelyet érez azon rétegek iránt akiknek nem ád semmit. Óriási inflációt okozva és az erkölcsöt teljesen lezüllesztve. Piszkosul kirekesztő miután megszedték magukat 20 ft ot nem ádnak vissza a közösbe. Csak Nékik jár minden földi jó az államadósság terhére. Remlem a gazdasági törvények álljt pahancsolnak a további kifosztás ellen vagy inkább mégnagyobb fosztogatásra ösztökéli a rendszert. Lsd akkugyárak.
"Február közepén Julija Szvrydenko miniszterelnök-helyettessel folytatott megbeszélésen Zelenszkij azt javasolta Ukrajnának, hogy „felrobbantsa” a szovjet építésű Druzsba vezetéket, amely olajat szállít Magyarországnak. „Zelenszkij kiemelte, hogy... Ukrajnának csak fel kell robbantania a vezetéket, és meg kell semmisítenie Orbán Viktor valószínű magyar iparát, amely erősen orosz olajra épül” – áll a dokumentumban. A beszélgetés részletezése során a titkosszolgálati tisztviselők elismerik, hogy Zelenszkij „haragot fejez ki Magyarországgal szemben, és ezért hiperbolikus, értelmetlen fenyegetésekkel élhetett”, ami nem kíséri Zelenszkij más, merész katonai akciót sugalló beszámolóit. Noha Magyarország névlegesen a nyugati szövetség tagja, Orbánt Európa leginkább Kreml-barát vezetőjének tartják." https://archive.md/iHzXa#selection-1089.0-1089.375
"Vagy ha mégis itt voltál, akkor sokkal nagyobb a baj, de azon már nem lehet segíteni..." Igen, sajnos nagy a baj. A fidesz szimpatizánsok semmit nem értenek abból, hogy mi tettek ezzel az országgal és a benne élőkkel az elmúlt 13 évben. Pont ezért nem értik azt sem,ha orbán legközelebb egy rossz falat szakít át, annak beláthatatlan következményei lehetnek, akár a megtakarításokra is.
https://www.con.hu/kulfoldi-szamlavezetes/dijstruktura-kulfoldi-szamlavezetes/ A Concordenál megérezték az idők szavát és hogy számosan vinnék Magyarországról biztosabb helyre a pénzüket úgy, hogy közben a magyar a kötelékeket sem vágnák el teljesen. Évekkel ezelőtt hallottam utoljára az ír operációról, most elkezdték hirdetni.
Ezeken akadtál fenn? Szerinted ezt csak gyűlöletből mondhatja valaki? Te hol voltál az elmúlt 10 évben???? Ha nem tudsz mindegyikre jópár konkrét példát felhozni, biztos, hogy nem Mo-on. Vagy ha mégis itt voltál, akkor sokkal nagyobb a baj, de azon már nem lehet segíteni...
Fajuk fölénye? Civilizációt építik le. Magát az embert szüntetik meg. Milyen szavak ezek? Rendben ,hogy tele vagy gyűlölettel, de azért nézesd meg magad orvossal.
Nem kell pánikolni, diverzifikáció, megtakarítás fele valutában és nem Magyarországon. Az infláció adott, a tavalyi adatokat látod, az idei első 4 hónap adott, abból már nagyon nehéz 15%-ot összehozni. De ez szerencsére nem az én problémán. Aggódjon az aki boltban vásárol itthon.
Amikor a gazdagok adóját elengedték az egy kulcsossal és orrba szájba támogatják őket mindamellett kivetik a szegényekre az adót és a rokkantaktól elvesznek alamizsnákat bizonyítja egy fikarcnyi szolidaritás nincs bennük. Amikor az államkasszából nyiltan lopnak és kitermelik a nemzeti burzsuáziát egyértelmű a lopás nem bűn számukra. Amikor uton utfélen a családjuk mindenhatóságát ,fajuk fölényét hangoztatják semmibe veszik a többi embert,férgeknek tekintik azokat kiviláglik a másik embert leigázó törekvésük. És a többi... Gyakorlatilag a civilizációt építik le. Magát az embert szüntetik meg
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)