Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ő... Tessek? Nézd meg most a német vasutas szakszervezetek nem tudtak megegyezni 50 órás munkabeszüntetés rengeteg emberg érint. Magyaroknál mikor ia volt csak hasonló is a taxisblokád óta? Lofasz van ott csikánó nem lázadás meg sztrájk pedig példát látnak eleget.
Termelekenyseget kell novelni, beruhazast, vagy adossagot csokkenteni hogy a maastricht valaha kanyarban legyen. Ezt huf inflaval szepen el lehet kenni.
Igazabol a cikk szerint amit olvadtam ha nem no abevetel es marad a kamateher meg.l ket harom evig akkor nem lesz szinte semmire kormanyzati tamogatas vagy osztonzes.
Döntési fa a ... 4. oldalon. .https://nav.gov.hu/pfile/file?path=/ugyfeliranytu/nezzen-utana/inf_fuz/2022/04.-informacios-fuzet---maganszemelyek-kulfoldrol-szarmazo-jovedelme
A németet... HA ott vagy adórezidens jelenleg. - és akkor Magyarországon CSAK forrásadózó(ingatlan) vagy. Mivel az ingatlan a jövedelem FORRÁS HELYÉN adózik!!! - Az autó pedig a RENDSZÁM-a szerinti országban adózik. Megj: a rendszám>>adó csereköteles, ha másik országban használod az autót.
Létérdekek központja. Figyelni kell, mert ha németeknél van az állandó munkahelyed, és a párodnak is, akkor ők vélelmezni fogják, hogy a létérdekek központja is ott van.
Miért eddig bármi tettük racionális volt és hozta a stabilitást? Ne nevettess már... Kapkodás van ott meg járulékos áldozata lesz bőven. Itt is csak azt a pontot keresik h mi az ahol még nem lázadnak az emberek csak lázonganak... Mert sokak buták és nem fáj eléggé.
Ez pk ha Németországban élek itt adózok jelenleg egyedüli adó amit otthonra fizetek még 2 jármű + ingatlan után. Ilyenkor pl melyik az illetékes? Revolut is kerdezget h adjam meg az adó számom de ilyenkor melyiket?
Én is pontosan ezt mondtam a másikban de a TA nak ponz az a lényege hogy trendeket vársz akibek xy a valószínűlege. Ha bele viszel bármilyen híreket vagy érzelmeket borul. Ez a TA lényege! Én TA hoz hülye vagyok de fél szemmel figyelem mit írnak a nálam okosabbak + hírt teszem mellé.
Tudod mennyibe kerül ilyen kamatszintek mellett a finanszírozás? Szerintem tudod, vagy könnyen kideríted. Az igazi kérdésem, szerinted fenntartható? Ha igen, mit okoz? Köszi a válaszod.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)