Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem ez világ tendencia. Erről szól a Ne nézz fel című film. Hogy ez ne így legyen,olyan vezetőkre lenne szükség,akik nem élnek vissza az emberek bizalmával. Legalábbis nem a saját hasznunkra éljenek vissza.
Igazad van(2/3), de nem ez kell a magyaroknak, hanem egy olyan f@szi,aki olyan m@rhaságokat mond amit orbán. Az ellenzék meg ilyeneket szül mint a karácsony,meg a momentum. Elmennének vidéken egy kocsmába, barackot nyomnának a fejükre. Ettől még lehet,hogy okosak, de f*ngjuk sincs a szakmájukról.
A fideszeseknek nincs agya! Boncolásnál szokták is keresni. Boncolási jegyzőkönyvben azt szokták írni, hogy ott van a gerincük mellet...,azt se találta még meg senki.
Erdogan lehet , hogy bukik, de az nem lesz sima hatalomatadas. A rendorseg az o kezen van . 2 het mulva akartam menni nyaralni torokbe, de most inkabb masfele fogok nezni. Orbannak meg van egy jo par eve , mivel a magyarok szeretik, elhozta nekik a kadari joletet
Ha megbukik,akkor te meg a főnököd egy picit lejjebb csúsztok a pöcegödörbe,! Lassan senki nem áll majd a hős szabadságharcos mögött,hogy Európa ellen uszítson, a korrupt g......
Nem az ellenzék hanem a kamat dönti meg a zorban rendszert, de a kamat ellen hogy a bánatba inditson a csüngőhasú propaganda hadjáratot a csicskamédiában?
Kamatcsökkentés ? Bele se merek gondolni millen pénzköltés,ingyenhitel és osztogatás lenne megint. Ezek minden baj okozói. Ezek egyrészét most is tartja disznófejű nagyúr. Kamatplafon,árstop ,osztogatás és hitelprogramok.formájában
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)