Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát akkor sok nyerőt. :) Az biztos, ha egyszer fordul a széljárás (SVB-csőd #2), akkor pár nap alatt megint esik 5+%-ot, és az tőkeáttéttel fájdalmas is tudni, ha netalán ott marad... Ez a 380 környéke pont az a szint, hogy én nem mernék fogadni egyik irányra sem. (390-nél nekem is van egy kis HUF longom, még az előző körből, csak elb*sztam, mert Richter részvényt vettem belőle, így az árfolyamnyereség max a tőzsdei veszteségeimet kompenzálja.)
Vagyis itthon szerzett pénzből, . Az EU-n belül sorrendben.... (bár különbség nem egetverő) bolgár görög horváth román ...tenger parton érdemes új életet kezdeni ez EU-ban. Vagy tenger nékül a szlovákoknál. **** Az olaszok, németek... osztrákok már elég drágák nekünk.
ez PPP, a jövedelemből mennyi árut és szolgáltatást tudsz venni... az a szép, hogy 2010 ben pl Románia úgy viszonyult Magyarországhoz, mint manapság Szabolcs megye és Budapest vásárlóereje... de mára ez már elmúlt... lehet vele dicsekedni! 4-5 év és lehagyják az országot!
Ebbe vajon beleszamit az is, hogy mindent 3x tularazassal toltunk? Mert ugye az azert kicsit torzitotta a GDPt. Nem tudom, mas orszagoknal ez miként ment, nyilvan csalás mindenhol volt, a mérték a lényeg.
https://www.tradingview.com/x/X8vBTstr/ érdemes a vastag kéket követni h4 en és h1 en plusz a mostani H4 tiszta divi célárai a 383,8 és a kövi amit illik elérni a 378,82
https://www.tradingview.com/x/GOzsIiK4/ D1 068 és 072 és fibo szintnél vagyunk merész lenne kicsit egy jó stoppal 385-6 ig talán és 381 első ha átviszi 377-79 szint
Ennel tokeletesebb 4h div short setupot reg lattam, mint ami most volt lefele. En a lefele vevet most majd napos div formajaban varom, ahogy azt irtam is. Kb egy uj alj, de mar rsi nem lesz uj lowon.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)