Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kicsit off. Mindenkit óvva intek attól, hogy ebből vagy másik fórumból nyisson meg random befektetési / banki oldalt és ott lépjen be. Ez kb a fishing melegágya. Valaki eladja magát 100 kompetens(nek tűnő) hsz-szel és viszi a pénzedet a fake oldalán megadott adatok ismertetében.
Köszönöm. A megerősítést ! Igen én is ezzel vagyok bajban hogy a piac hogyan akarja értelmezni a komot. De árgus szemmel figyelem és max egy gyors pár száz dodo-ra beszállok Most kihagytam az 1.08 a vissza tetszet de meg egyeztettünk !
…..”lefelé kell kitörnie papír forma szerint….” Nagyon határozott a mellékelt charton a lefelé nyíl. —— Dupla Zig-Zagban kúszott felfelé mint mikor a FED swappal láthatóan nem tud mit kezdeni a piac(értéktőzsdén szintén látszik). Itt long/bull pozit felvenni már nem érdemes. Short irányba megjátszható ahogy írod, más nem egy pullbackre. —— FED is összes-vissza beszélt az elmúlt hónapokban személy szerint szkeptikus vagyok most is, a piaci reakciók tekintetében meg pláne, értsd miként transzformálja le az elhangzottakat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)