Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ez egy akkora égbekiàltó hülyeség... Automatizálni a kutya etetést a legegyszerűbb. Elméletben a gyártást is csak sajnos mindig bekopogtat a valóság az ablakon. Összességében eddig mindenhol azt láttam , hogy egy robot kiváltott 2-3 fizikai dolgozót de cserébe kellett a robothoz 4 technikus meg 1 mérnök.
Meg olvasd el a cikket, nem halad olyan gyorsan. "Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Bóka ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy a fennmaradó követelésekkel kapcsolatos munka nem halad "olyan gyorsan, ahogyan azt remélnénk", mert "időről időre új aggályok merülnek fel a Bizottság részéről, amelyek tovább bonyolítják a folyamatot". Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva."
*A tavajival együtt jönnek a számlák elirtam.... Kíváncsi leszek most ősszel mit fognak hazudni miért nem kaptunk semmit még akkorsem.. Addig meg marad minden csak így: https://fb.watch/jsspf_8cmi/
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20230323/pozitiv-hirek-szivarognak-brusszelbol-a-magyarorszagnak-jaro-unios-penzek-ugyeben-604818 Jön a pénz.. :) Már ősszel meg is kapjuk.. Mintha ezt már hallottam volna tavaly is.. Na hát csak kiderült mennyi pénz van befagyasztva.. ha azt a 28 milliárd eurót beszorozzuk a mostani árfolyammal akk bőven 10000 milliárd forint feletti szám jön ki.. Mintha nem ezt kommunikálták volna ezelőtt de érdekes.. ( a harmadát talán).. Már mindent megis tettünk, hogy meglegyen a pénz, közben a románok a kanyarban előznek minket, lmbtq haha "szájjel", de hát ugye a lengyelek is "megkapták" a lét mi is "megfogjuk".. Ekkorákat lódítani.. Még eltolcsy is belátta hogy ez már sok.. Nem kapunk semmit, az eljárás meg lesz hosszabbítva ugye ha ősszelre "jön" a lé az egyértelmű, jönnek a jó kis gázszámlák a hazaival együtt.. fasza lesz..
Jó estét mindenkinek! Gyors kérdés a hosszútávú trendet tekintve: a folyamatban lévő korrekció után mik a kilátások? Véget ér az Elliot-hullám és új kezdődik felfelé? Vagy mire lehet számítani?
Még csökken gyorsan a népesség egy millióval, addigra az Audi / Merci / BMW automatizálja a gyárakat, amennyire csak tudja és 80% lesz a mutató. A végén már csak gyáranként egy kutya meg egy ember kell. Az ember eteti a kutyát, a kutya meg nem hagyja, hogy az ember hozzányúljon a gépekhez.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)